Tiina Jantson: olen endiselt Sixtina tantsu-ja modellikooli juht, tegutseme igati edukalt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Missis Estonia 2015/SIXTINA 30.05.2015 Salme Kultuurikeskus.
Moe- ja tantsukooli Sixtina direktriss Tiina Jantson koos Missis Estonia 2015
Missis Estonia 2015/SIXTINA 30.05.2015 Salme Kultuurikeskus. Moe- ja tantsukooli Sixtina direktriss Tiina Jantson koos Missis Estonia 2015 Foto: Viktor Burkivski

«Radari» väitel otsib hirmkalli kosmeetika pakkuja DeSheli uusi kliente omapärasel moel - neid solvates. Asjaga on seotud ka kosmeetikuna töötav Tiina Jantson, kes tegi loole täpsustuse oma Facebooki lehel.

«Tõeline rõõm on kohe olla mingite «kollaste» ja räpaste uudiste keskel! Ajakirjanikud edastavad pidevalt kontrollimatuid fakte ja käänavad tõde nii nagu ise tahavad! Tõepoolest no kaua võib?» süüdistab Tiina Jantson ajakirjanikke sotsiaalmeedias.

«Teadmiseks nüüd kõigile, kes mind isiklikult ei tunne, siis olen endiselt Sixtina tantsu-ja modellikooli juht, tegutseme igati edukalt ja meil on käsil juba 26. hooaeg! Meedia üritab jätta muljet, et töötades veel teises firmas, siis järelikult on Sixtina ilmselt hingusele läinud.»

Naine soovitab endalt alati üle küsida, millega ta tegeleb ja mida mõnest asjast arvab.

«Ilusat päeva kõigile sõpradele, tuttavatele ja eriti palju häid soove saadan mind vihkavatele tundmatutele netikommentaatoritele!»

Tõeline rõõm on kohe olla mingite "kollaste" ja räpaste uudiste keskel! Ajakirjanikud edastavad pidevalt kontrollimatuid...

Posted by Tiina Jantson on Wednesday, 20 January 2016
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles