Video: Marten Kuningas ja Miljardid avaldasid akustilise versiooni singlist «Mister Please»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marten Kuningas ja Miljardid
Marten Kuningas ja Miljardid Foto: Marten Kuningas ja Miljardid

Marten Kuninga uus bänd Miljardid käis eelmise aasta lõpus unplugged sessioonil «Viljandi Vibes» ning koostöös salvestati akustiline versioon nende debüütsinglist «Mister Please». 

Lugu võtab kokku laulja üheksakuuse viibimise Berliinis õpingutel olles. Tegu on Kuninga esimese ingliskeelse looga, mis ei tähenda, et uus looming samas vaimus jätkub: «Kuna kirjutasin sõnad olles Berliinis rahvusvahelises seltskonnas, siis tundus inglise keel sel hetkel loomulik. Proovisime ka sõnu eesti keelde tõlkida, kuid selle loo meeleolu jaoks see ei sobinud.» 

«Meie jaoks oli see pakkumine väga põnev ja omamoodi vajalik. Katsetasime selle loo originaalversiooni puhul palju elektroonilise muusika helide ja võtetega ning olime lindistamise lõppfaasis seda juba üle produtseerimas. Seega lindistades «Mister Please» akustilise versiooni saime me teha täpselt vastupidist - kasutades vaid nii palju instrumente, kui meil kätte ja jalgadesse jagus,» rääkis bändi kitarrist Raul Ojamaa video salvestamisest.

Miljardid lindistavad hetkel oma järgmist singlit, mis tuleb välja veebruaris ning mis on inspireeritud Arcade Fire, Talking Heads'i ning David Bowie loomingust.

TÜVKA tudengid, kes Miljardeid filmisid, on oma sessioonide sarja «Viljandi Vibes» järgmisele tasemele viimiseks algatanud Hooandja projekti, mida on võimalik toetada SIIN.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles