Kõva kriitikatule alla sattunud kosmeetikafirma DeSheli kampaanialoos annab võitjale kohvritäie naiseilu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõva kriitikatule alla sattunud kosmeetikafirma DeSheli kampaanialoos annab võitjale kohvritäie naiseilu
Kõva kriitikatule alla sattunud kosmeetikafirma DeSheli kampaanialoos annab võitjale kohvritäie naiseilu Foto: DeSheli

«Radaris» karmi kriitikat saanud kosmeetikafirma DeShelil on käsil kampaanialoos, mille võitjale lubatakse «kohvritäit naiseilu».

«Radaris» selgus, et mitmed naised süüdistavad DeShelit agressiivsetes müügivõtetes ning mitmed on ka toodete suhtes rahulolematud. Tarbijakaitseametis on menetlus DeSheli osas pooleli. Firmat kahtlustatakse ebaausa kauplemisvõtte kasutamises, mis on Eestis keelatud ning mille eest võib juriidilisele isikule määrata kuni 10 000 eurot rahatrahvi.

DeSheli kampaanialoosi reklaamtekst näeb välja järgmine: «Tõeliste iluloojate maailma üks lahutamatu koostisosa on Loodus, mis tähendab, et inimeste ilu väljatoomisel ja rõhutamisel kasutatakse tooteid, mis sisaldavad vaid otse loodusest võetud koostisosi. DeSheli on üks neist kosmeetikabrändidest, kelle tooted tähendavad otse ümbritsevast puhtana säilinud maailmast teie kehale üle kantavaid tervislikke aineid ja kindlasti on tähtis ka see, et DeSheli ilutoodete loomisel ei kannata mitte ükski teine elusolend Maal. Brändi üheks märksõnaks on «Fytotigh» - see on toodetes kasutatav ainulaadne bioloogiline kokteil, milles pole midagi tehislikku, on vaid Loodus.

DeSheli algatab kampaania, mille lõpptulemusena loositakse välja kehahooldustoodete kohver. See ohtralt naiseilu sisaldav kohver leiab uue omaniku nende hulgast, kes registreerivad ennast TASUTA spaa näohooldusprotseduurile – ikka selleks, et toodete kasutaja ise saaks professionaalsete looduslike toodete kvaliteedis veenduda. Kampaania algab täna, 19. jaanuaril ja kestab kuu lõpuni, 31. jaanuarini. 

Kampaanias osalemiseks tuleb võidukohvri ihaldajatel jagada kampaaniapilti Facebookis ja ennast näohooldusele kirja panna.

DeSheli tähendab suurepäraste toodete ja tulemuslike iluprotseduuride kõrval ka pidevaid konsultatsioone ning klientide juuste ja näonaha diagnostikat, mis võimaldab jälgida toodete tervistavat mõju. Meid ümbritsev maailm ja keskkond pole sellele elanikele paraku mitte alati sõbralik, seepärast tasub igal juhul oma ilusse ja tervisesse panustada. DeSheli loodud ja hoitud ilu tungib bränditoodete kasutaja elu igasse sfääri ja muudab selle kaunimaks. Iga naine on eriline, kõik naised on omal moel ilusad ning DeSheli vaid rõhutab seda ja aitab välja paista. Seepärast ootame iga naist kehahoolduskohvri loosimise kampaaniast osa võtma, sest kaotada pole ju midagi, võita aga on kohvritäis parimaid looduslikke tooteid, mis kinnitavad DeSheli pakutavate iluteenuste headust.»

VEENDU ISE! Kampaanialoos annab võitjale kohvritäie naiseiluDeSheli algatab kampaania, mille lõpptulemusena loositakse...

Posted by DeSheli Estonia on Tuesday, January 19, 2016
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles