Paul Potts soovib lava taha kolme sidrunit ja kohalikku õlut

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Potts
Paul Potts Foto: SCANPIX

Eeloleval laupäeval «Eesti talendi» poolfinaalis üles astuv Briti talendisaate võitja Paul Potts on vähenõudlik mees, kes staaristaatusest hoolimata jääb soovides tagasihoidlikuks.


«Eesti talendi» otsesaate ajaks soovib Potts oma garderoobi kolme sidrunit, kolme keskmise  suurusega ingverijuurt, väikest purki vedelat mett ja veekeedukannu ning kuut pooleliitrist pudelit gaseerimata vett. Spetsiaalse sooja joogi valmistab ta endale  ise. Selleks, et jook soojana hoida, vajab mees ka termoskannu ja termostassi. Nälja peletamiseks sobib juustuvalik, kuid see pole tingimata vajalik. Küll meeldib aga Pottsile degusteerida erinevate riikide õlut, selleks soovib ta oma riietusruumi kuut pudelit kohalike pruulijate toodangut. Kesvamärjukest maitseb mees aga ainult pärast esinemist.

Enne talendiks kroonimist oli Potts lihtne telefonimüüja, kellest kolme aastaga on saanud maailmas armastatud ooperitäht ja miljonär, kuid see ei ole temast teinud paljunõudlikku staari.

Täna näeb Paul Pottsi tervitust eestimaalastele «TV3 uudistes».

«Eesti talent» esimene poolfinaal-otsesaade Paul Pottsiga jõuab TV3 eetrisse laupäeval kell 19.30. Piletilevis on publikuks soovijatele saadaval veel piiratud hulk pääsmeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles