Loe lähemalt: Sepo Seeman hakkab otsima õiget eestlast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Su nägu kõlab tuttavalt. Sepo Seeman
Su nägu kõlab tuttavalt. Sepo Seeman Foto: Erlend Štaub

TV3 hakkab uues Sepo Seemani juhitavas sketši- ja meelelahutus-show’s otsima õiget eestlast. Kandidaate esitada, aga ka ise kandideerida võib iga Eesti inimene!

«Praegustel keerulistel aegadel on kohati hägustumas, kes on üldse õige eestlane. Samuti on rahvas pettunud oma liidrites ning valitseb vaimne peataolek. Eestlus aga vajab suurkujusid. Seepärast on TV3 otsustanud korraldada konkursi, kus rahvas saaks oma sõna sekka öelda ning valida õige eestlase 2016,» seisab TV3 Facebooki leheküljel avaldatud üleskutses. Telekanal kutsub kõiki inimesi üles esitama konkursile kandidaate, kusjuures esitada võib nii tuntud kultuuri- ja ühiskonnategelasi kui ka tavalisi tublisid Eesti inimesi, sealhulgas iseennast. Kandidaadi nime ja lühikese põhjendusega kirjad on oodatud aadressil eestlane@tv3.ee hiljemalt 24. veebruariks, mil Eesti tähistab 98. sünnipäeva.

Foto: TV3

Õige eestlase konkurss on osa TV3 uuest kevadisest suurest meelelahutus-show’st «Pühapäev Sepoga», kuid saade sisaldab ka ohtralt muusikat ning huumorit Eesti parimate koomikute ja muusikute osavõtul.

Improvisatsioonirubriigis sünnib situatsioonikoomika, paroodiates kujutatakse nii Eesti tuntud tegelasi kui ka elu mahlakamat poolt ning libauudisteformaadis lahatakse päevakajalisi sündmusi.

«TV3 on otsinud Eesti rahvale lemmiklaulu ja valinud superstaare, naerutanud televaatajaid näosaates ja paljudes teistes naljasaadetes ning nüüd on tõesti viimane aeg üles otsida kõige õigem eestlane. Sellekevadine suur-show sisaldab muuhulgas ka edasiarendusi hiljutistest edukatest huumorisaadetest «Palume lavale!» ja «Faktuaalne kaamera». Sügisel näosaates rahva südamed võitnud Sepo Seemani juhtimisel püüame taas pakkuda parimat meelelahutust kogu perele,» kommenteeris TV3 peadirektor Priit Leito.

Õige pea ekraanile jõudvale saatele «Pühapäev Sepoga» on huvilistel võimalik kaasa elada ka kohapeal telestuudios, piletid jõuavad müügile varsti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles