Eesti Muusikaauhindade gala õhtujuhid üllatavad eelmise aasta hittlugude popurriiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
5. detsembril toimunud galaõhtuga algas Pelgulinna Sünnitusmaja Toetusfondi ja Colonna Kinnisvara heategevuskampaania, millega kogutakse annetusi vastsündinute ajumonitori ostuks. Liis Lemsalu
5. detsembril toimunud galaõhtuga algas Pelgulinna Sünnitusmaja Toetusfondi ja Colonna Kinnisvara heategevuskampaania, millega kogutakse annetusi vastsündinute ajumonitori ostuks. Liis Lemsalu Foto: Maksim Toome

28. jaanuaril toimuva Eesti Muusikaauhindade tseremoonial esinevad erinumbriga ka õhtujuhid Liis Lemsalu ja Karl-Erik Taukar. Etteaste on kummarduseks eelmise aasta parimatele lauludele.

Õhtujuhtide tandemi popurrii lisandub juba väljakuulutatud artistide nimekirjale. Galal astuvad erilahendustega publiku ette Elina Born, Tanel Padar & The Sun, Cartoon, Trad.Attack!, Leslie Da Bass.

Foto: promo

Eesti muusikaasta tähtsaim auhinnatseremoonia toimub 28. jaanuaril Nordea Kontserdimajas. Kätte jagatakse tunnustused 17s kategoorias. Otseülekande showst teeb TV3.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles