Eesti Laulu poolfinalist Pur Mudd ning Avoid Dave esinevad sel reedel restoklubis PAI

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2016 eesti laul poolfinalistid, Púr Múdd
2016 eesti laul poolfinalistid, Púr Múdd Foto: Erlend Štaub

House-muusika üritus Katus Sõidab toob sel reedel teieni live'id Eesti Laulu poolfinalistilt Púr Múdd ning Eesti Muusikaauhindadel parimale elektroonilise muusika albumile nomineeritud Avoid Dave'ilt.

Avoid Dave on laulja/laulukirjutaja/kitarristi Taavi Paometsa kaasaegse elektroonilise pop-house tantsumuusika projekt. Pärast aastaid alternatiivmuusika rokkbändi Aidese ridades ning erinevate Eesti tipptasemel artistidega (näiteks Ott Lepland, Liis Lemsalu, Artjom Savitski, August Hunt) koostöö tegemist, võib öelda, et Taavil on kõrv parimate gruuvide ja meloodiate kombineerimisel ning loomisel. Oma suurtemateks mõjutajateks peab Taavi artiste nagu Bonobo, Incubus, Jamie Woon, Jeff Buckley, Justice, Mew, Miike Snow, Mutemath, Phaeleh, Sia, Zero7. Avoid Dave näol on ta leidnud stiili, milles tunneb end nagu kala vees.

Foto: Marianne Ubaleht

Teisena astub üles verivärske, kuid väga suure tuleviku poole triiviv kahe-mehe elektrooniline bänd Púr Múdd. Duo moodustavad laulja Joonas Alvre ja instrumentalist Oliver Rõõmus. Bändi muusika varieerub paksust atmosfäärist korraliku kütteni. Poisid esitasid oma laulu «Meet Halfway» ka Eesti Laulu konkursile, kust pääsesid edasi poolfinaali ning said väga tugevat positiivset tagasisidet - pöidlad pihus, et tabab neid seal ka edu edasipääsemisel. 

Foto: promo

Üritus Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles