«Barbie-bandiit» röövis Argentinas luksusvillade elanike väärisesemeid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Argentinas Buenos Aireses tegutses inglanna, kes kuulus jõukate villadesse sissemurdmisi teinud gängi.

Ühendkuningriigi kodakondsusega naine, kellele meedia andis hüüdnimeks Barbie-bandiit, arreteeriti pärast luhtunud röövi, edastab stuff.co.nz.

Barbie-bandiit hüüdnimi pandi, kuna naine näeb oma blondide pikkade juustega välja nagu Barbie-nukk.

Ühe lapse ema, 26-aastane Georgia Wawmani kahtlustatakse kuritegelikku gängi kuulumises, sissemurdmistes ja vara röövimistes.

Gäng pääses jõukate linnaosades valvatud aladele politseivormi kandes.

Buenos Airese politsei andmetel tegid Wawman ja veel kaheksa isikut vähemalt 16 sissemurdmist Buenos Airese jõukates eeslinnades Campañas, Escobaris ja Zarate´is ning võimalik, et nende arvale saab kirjutada veel tosin lahendamata röövimist neis piirkondades.

Kurjategijad kandsid kummikindaid, et neist ei jääks kuriteopaikadesse sõrmejälgi maha.

Buenos Airese politsei teatel kolis Wawman Inglismaalt Wiltshire`ist Argentinasse kaks aastat tagasi.

Argentina politsei tabas inglanna ja ta kuriteokaaslased möödunud nädalal. Wawmani kodu läbiotsimisel leiti relvi, kuuliveste ja politseivorme.

Naise kasuema Laurence de Mello teatel Wawman magas, kui politsei ta elukohta tungis. Politseinikud murdsid ukse maha ja leidsid kahtlusaluse naise voodist, sihtides teda relvadega.

«Politsei küsitles mu kasutütart kümme tundi, nad piinasid ja alandasid teda, lauldes talle kui inglasele laule Argentina-Briti Falklandi saare konfliktist. Kaks tundi pidi ta püsti seisma, käed raudus, nägu seina poole. Talle ei antud juua ega süüa,» teatas kasuema.

Wawmani kallim on 32-aastane argentiinlane Jose Miño, kes on varem saanud varguste eest 3,5 aasta pikkuse vanglakaristuse. Buenos Airese politsei arreteeris ka tema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles