Galerii rajudest pidudest! Ööklubi Privé tähistab sel reedel 13.sünnipäeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

13 aastat tagasi Tallinna vanalinnas uksed avanud klubi Privé tõi eesti klubimaastikule uuendusliku mõttelaadi pidutsemisest - klubi uksel seati sisse facecontrol, viin-mahlaga muutus peeneteks kokteilideks nagu Moijto ja Cosmopolitan ning kõlaritest kostus tol ajal underground staatuses olev house-muusika, mida valisid maailma parimad DJd. Sünnipäeva tähistab klubi reedel, 22.jaanuaril.

Privé 13. sünnipäev on pühendatud house-muusika ristiisale Frankie Knuckles, kes lahkus meie seast kaks aastat tagasi. Tema oli see DJ, kes Chicagos hakkas mängima uut muusikat laohoones ehk inglise keeles warehouse. Sealt tuli ka muusikastiilile nimi ning Frankie oli järgmised 20 aastat üks selle tähtsaimaid edasiarendajaid. Kahe eelneva aastal jaanuaris, kui oli ka Frankie sünnipäev, on toimunud üks tribüüt-üritus tema auks – sel aastal siis Tallinnas! Frankie Knuckles’it aitab meeles pidada ning Privéle õnne soovida üks tema parimaid sõpru, pigem olid nad kui üks pere, New York’ist – Hector Romero.

New Yorki Bronxi linnaosas sündinud Hectori muusikaline karjäär sai alguse tööga plaadipoodides ning esinedes klubides La Mirage, Save The Robots, Palladium, The Roxy ja The Red Zone. Hector oli David Moralese ametlik soojendus-DJ. David Morales oli ka see mees, kes kutsus 20 aastat tagasi Hectori vedama plaadifirmat Def Mix. Tänaseks on nad kui perekond - Satoshi Tomiie, Quentin Harris, Frankie Knuckles, David Morales ning Hector Romero.

DJna on Hector arendanud oma oskusi üle 20ne aasta. Tema esinemised ning tegevused Def Mix juhina on defineerinud «New York House» saundi. Hector on resident klubis Stereo Montrealis ning Pacha Ibizal. Igal laupäeval leiab ta mängimas koos David Morales'iga New Yorgi klubis Cielo. Lisaks esinemised üle terve maailma - USA, Jaapan, Itaalia jne.

Kui enamus DJdest on tuntud oma produktsiooni ehk lugude poolest, siis Hector Romero on tuntud oma DJ skilli poolest. Tema lugudevalik ning stiil on see, mis tekitab maagilisi momente igal tantsuplatsil!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles