Saksamaal ründasid Põhja-Aafrika päritolu teismelised transsoolisi naisi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksa politsei
Saksa politsei Foto: SCANPIX

Saksamaal Dortmundi kesklinnas ründasid kolm Põhja-Aafrikast pärit teismelist tänaval kahte transsoolist naist, loopides neid kividega ning politsei arreteeris kahtlusalused noored.

Politsei avalikustas, et kannatada saanud on 50-aastane Yasmine ja 37-aastane Elisa, edastab The Telegraph.

Naised andsid telekanalile Sat1 intervjuu, milles sõnasid, et teismelised hakkasid neid ründama, kuid alles siis said aru, et nad on transsoolised.

«Nad piirasid meid kiiresti sisse ja ütlesid: «Teiesugused prostituudid tuleks kividega surnuks loopida!». Nad loopisidki, võttes maast killustikku,» teatas Elisa intervjuus.

Elisa lisas, et Aafrikast pärit noorte uhkus sai haavata, kui nad mõistsid, et tegemist ei ole prostituutide, vaid transsoolistega.

Juhtumit nägi politseipatrull ja sekkus.

«Põhja-Aafrika päritolu noored vanuses 16 – 18 eluaastat arreteeriti, kuna nad ähvardasid avalikus kohas,» teatas politseinik Kim-Ben Freigang. 16-aastane anti hiljem ta vanematele üle, ülejäänud kaks jäeti vahi alla.

Politsei ei paljastanud, kas transsoolisi rünnanud on Saksamaal sündinud või on asüülitaotlejad.

Saksamaal ollakse pärast aastavahetusel Kölnis aset leidnud naiste massiahistamisjuhtumeid valvel ning sakslaste sõnul tuleks põgenikepoliitikat karmimaks muuta.

Saksamaal on kõige suuremad šansid saada asüüli marokolastel ja alžeerlastel, kuid sõja tõttu alates sellest aastast ka süürlastel.

Saksamaa ei saa marokolasi ja alžeerlasi tagasi saata, kuna need riigid ei taha lahkunuid enam tagasi võtta.

Saksamaa siseministri Thomas de Maisiere`i sõnul on koos massilise sisserändega kasvanud kuritegevus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles