Millega tegeleb laulmise tagaplaanile jätnud staarisaate Jana Liisa Johannson?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pidu Summer Break ehk superstaarid avasid suvehooaja klubis Hollywood. Jana Liisa Johannson ja Annabel Guitar
Pidu Summer Break ehk superstaarid avasid suvehooaja klubis Hollywood. Jana Liisa Johannson ja Annabel Guitar Foto: Harry Tiits Photography

Saatel «Pall korvi» käis seekord külas superstaarisaatest tuntud ja ka Eesti laulu poolfinaali kandideerinud Jana Liisa Johannson, kes on praegu laulmise tagaplaanile jätnud.

«Ma lõpetan see aasta kooli, seega kool on praegu prioriteet,» ütles Johannson. «Ülikooli osas on mul meditsiin praegu mõttes,» jätkas ambitsioonikas neiu.

Spordiga tegeleb ka Johannson meeleldi, kuigi ette on tulnud ka ebameeldivaid hetki. «Üks tüdruk viskas korvpalli ja siis ma sain vastu lõugu sellega, et pärast oli terve suu verd täis. Kõige rohkem olen muidu tegelenud mäesuusatamisega ja lumelauaga.»

Foto: ttv

Pikemalt räägitakse saates «Pall korvi» seekord uutest mängijatest Eesti klubides, unelmateliigast NBA ja Ida-Virumaa amatöörkorvpalluritest.

«Pall korvi» on TTV eetris täna õhtul kell 22.00 ja Johannsoni vabavisked on järelvaadatavad Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles