Milline pettumus! «Sõprade» staar: jutud taasühinemisest on täiesti ekslikud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Sõbrad»: Matthew Perry (Chandler Bing), Courteney Cox (Monica Geller), Matt LeBlanc (Joey Tribbiani), Lisa Kudrow (Phoebe Buffay), David Schwimmer (Ross Geller) ja Jennifer Aniston (Rachel Green)
«Sõbrad»: Matthew Perry (Chandler Bing), Courteney Cox (Monica Geller), Matt LeBlanc (Joey Tribbiani), Lisa Kudrow (Phoebe Buffay), David Schwimmer (Ross Geller) ja Jennifer Aniston (Rachel Green) Foto: Vida Press

Näitleja David Schwimmer nimetas jutte kauaoodatud «Sõprade» taasühinemisest ebatäpseteks.

Telekanal NBC reklaamis 21. veebruaril eetrisse minevat produtsent James Burrowsile pühendatud erisaadet kui sellist, kus saab üle pika aja taas ekraanil näha kõiki kuute «sõpra». Hiljem tuli aga välja, et Chandlerit kehastanud Matthew Perry on sel ajal hoopis Londonis teatriproove tegemas.

«See pole mingil juhul «Sõprade» taasühinemine, kui üks meist asub teises riigis,» selgitas Schwimmer. 

«Kuid sellegipoolest on see suurepärane üritus. Me kõik armastame James Burrowsit ja ma olen kindel, et Matthew oleks kohal, kui ta vaid saaks. Võibolla leiab ühel hetkel tõesti aset taasühinemine, aga see pole see kindlasti,» lisas ta.

«Sõprade» staarid pole alates sarja lõppemisest 2004. aastal kordagi täies koosseisus ekraanile astunud ning Schwimmer mõistab, miks fännid seda väga soovivad.

«Minu arvates on see armas. Tore, et inimestele see sari siiani korda läheb ja ma tahaks väga meid kõiki taas koos näha. Olen kindel, et ühel päeval saab see teoks,» avaldas näitleja lootust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles