„Mis? Kus? Millal?“ turniiri avalahingu annavad täna Eesti taibukamad noored

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
„Mis? Kus? Millal?“, Marthi Lepiku võistkond
„Mis? Kus? Millal?“, Marthi Lepiku võistkond Foto: Marion Pettai

Täna kell 21:30 astuvad Kanal 2 mälulahingus „Mis? Kus? Millal?“ televaatajate vastu nutikad Eesti noored Marthi Lepiku juhtimisel. Kas esimesena võistlemine toob noortele edu või kaotuse?

Hooaja avanud erisaates suutis kaptenitest koosnev võistkond televaatajad oma nutikusega üle trumbata, kas suudab edu täna korrata ka Marthi Lepiku tiim? Ootused on kõrged, sest taibukatest Eesti abiturientidest ja üliõpilastest koosnev noorte võistkond üllatas eelmisel hooajal suurepärase sooritusega. Tänases saates annavad vaatajatele lahingu kapten Marthi Lepiku kõrval Laura Toomlaid, Raid Vellerind, Kaarel Allemann, Preedik Sallaste ja Kerdo Kristjan Tamm.

Vaatamata noorusele on tänased võistlejad kogenud mälumängijad, kes saavutanud häid tulemusi ka erinevatel teadusvõistlustel. Küll tunnistavad osalejad justkui ühest suust, et faktiteadmised neid tingimata eduni ei vii ja määravaks võib saada hoopis loogika ja seoste loomine. Väljakutseks on noortele ka esimesena võistlemine, sest puudub võimalus teisi mälumängureid kõrvalt jälgides õppida.

Kokku osaleb „Mis? Kus? Millal?“ turniiril kuus meeskonda, kellest kaks paremat jõuavad finaali. Selleks peavad nad õigesti vastama televaatajate poolt saadetud küsimustele – iga küsimuse jaoks on aega täpselt üks minut ja mäng käib kuue punktini. Kui võistkond ei suuda pärast minutilist ajurünnakut küsimusele õigesti vastata, võidab selle esitanud televaataja raha. Vaatajate küsimused on oodatud Kanal 2 kodulehel, samuti võib küsimused saata elektrooniliselt aadressile kysimus@kanal2.ee või tavakirjana postiaadressil: Kanal 2, Maakri 23a, 10145 Tallinn. 

„Mis? Kus? Millal?“ on Kanal 2s juba täna õhtul kell 21:30!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles