Pärnu räpparid võtavad üle! Ingmar Gailit ja Pok müdistavad sel nädalavahetusel Tallinnas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingmar Gailit ja Avoid Dave'i ühislugu «Kroonijuveel»
Ingmar Gailit ja Avoid Dave'i ühislugu «Kroonijuveel» Foto: Magnus Heinmets

Juba täna õhtul toovad hip-Hopi kunnid Critikal, Paul Oja ja DJ Quest ööklubi Privé lavale Pärnust pärit räpparid Ingmar Gailiti ja Poki.

Ingmar Gailit on värske nimi, kuid Eesti hip-hopi maastik pole talle võõras. Eelnevalt tegeles mees kollektiivis Tarbijakaitse. Ingmar Gailit on siin, et Pärnu hip-hop jälle kaardile tuua. 

Album nimega «Momentum» on valmimisjärgus ning jõuab peagi Gailiti muusika austajateni. Seniks saame nautida tema värsket muusikavideot loole «Kroonijuveel».

Foto: Magnus Heinmets

Pok, kes veab samuti Pärnu hiphopi lipulaeva, üllitas möödunud aasta lõpupoole lühialbumi «Uinamuinasjutud» koostöös mitmete eesti lauljatega nagu Robin Juhkental, Avoid Dave ja Helena Randlaht. Varemalt on koostöös Superbandiit Recordsiga Pokilt ilmunud ka debüütalbum «Uperkuut» (2014), kus tegi kaasa ka Ingmar Gailit koos Jarek Kasariga.

Foto: Madis Sinivee

Laupäeval, 16.jaanuaril toimub Pärnu räpparite saatel Shootersis esimene korralik räpi-live koos suvepealinna parimate riimimeistrite Ingmar Gailiti ja Pokiga! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles