«Instagrami kuningas» ostis 100 000 dollari eest lotopileteid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dan Bilzerian
Dan Bilzerian Foto: Dan Bilzerian

«Instagrami kuningana» tuntud Dan Bilzerian, kelle leivanumbriks on sotsiaalmeedias oma luksusliku elustiiliga eputamine, ostis endale 100 000 dollari eest loteriipileteid.

Professionaalsel pokkerimängijal on Instagramis 15 miljonit jälgijat ja ta postitab pidevalt pilte kiiretest autodest, bikiinides naistest ja eralennukitest, vahendab Daily Mail.

Ilmselt polnud tema fännid šokeeritud ka sellest, kui mees kuulutas, et ta ostis 100 000 dollari eest loteriipileteid. Dan postitas kotitäiest piletitest Instagrami pildi, lisades märksõnaks #PeopleGonnaBePissedIfIWin. Sellest, kas ja kui palju ta võitis, pole Dan veel fänne teavitanud.

Tegemist oli Powerballi piletitega, mille peavõiduks oli 1,6 miljardit dollarit. See läks jagamisele kolme inimese vahel, kes valisid võidunumbrid 8, 27, 34, 4 ja 19. Võitjad on pärit Californiast, Floridast ja Tennesseest.

Iga võitja saab 310 miljonit dollarit, millest arvutatakse maha 39,6 protsenti makse, mis tähendab, et igale jääb kätte «kõigest» 187 miljonit dollarit.

Foto: SCANPIX
Foto: SCANPIX
Foto: Dan Bilzerian
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles