Märt Avandi: nüüd on see läbi saanud, mille nimel vaeva on nähtud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kai Nordberg, from left, Klaus Haro, Mart Avandi, and Kaarle Aho arrive at the 73rd annual Golden Globe Awards on Sunday, Jan. 10, 2016, at the Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills, Calif. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
Kai Nordberg, from left, Klaus Haro, Mart Avandi, and Kaarle Aho arrive at the 73rd annual Golden Globe Awards on Sunday, Jan. 10, 2016, at the Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills, Calif. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP) Foto: SCANPIX

Oscari-rallil üheksa parima sekka jõudnud, kuid nominentide seast välja jäänud «Vehkleja» peaosaline Märt Avandi ei tea, mis nüüd edasi saama hakkab.

Avandi rääkis Vikerraadios Sten Teppanile antud intervjuus, et ei ole ise veel filmi režissööri Klaus Häröga Oscarite teemal jõudnud rääkida, kuid küll nad jõuavad seda teha, vahendab Menu.

«Nüüd on see läbi saanud, mille nimel on vaeva nähtud,» sõnas Avandi. Kui mõnel festivalil «Vehklejat» veel näidatakse, siis vaadatakse ilmselt täpsemalt edasi, mismoodi käituda: «Aga praegusel hetkel puudub plaan, mis edasi teha.»

Asjaolu, et «Vehkleja» üldse nii kaugele jõudis nagu Kuldgloobuse nominatsioon ning Oscari parima üheksa võõrkeelse filmi valikusse, on Avandi sõnul tohutult suure töö tulemus, mille nimel on väga palju vaeva nähtud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles