Suurejooneline lõpp puukitse aastale antakse linna värvikaimal peol klubis Teater

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus üritustesari Chinatown klubis Teater
Uus üritustesari Chinatown klubis Teater Foto: promo

Sel laupäeval, 16. jaanuaril alustab ööklubis Teater uus üritustesari Chinatown. Tegemist on kõige ehedama aasiapärase peoga, kus juba klubisse sisenedes tunned end justkui oleksid ette võtnud tõeliselt eksootilise rännaku teise kultuuri.

Klubi Teater saadab ära puukitse aasta ning tervitab uhiuue peoga järgmisel kuul algavat tuliahvi aastat. Klubi Teater turundusjuht Mareli Arusalu lubab, et peolt ei puudu tuld purskavad draakonid, kaunid Geishad ja kõik mis toob Teatrisse eskootiliselt tõelise Aasia hõngu!

Foto: Jaanar Nikker

Peol näitab õnneküpsis ette raja algavaks uueks aastaks, hiinalaternad valgustavad õhtul teed ning palju muud ootab juba sel laupäeval, 16. jaanuaril klubis Teater, et vastu võtta Hiina ning koos sellega algav ahviaasta uue üritustesarjaga Chinatown. Öö täis salapära ning kõige eksootilisemaid kaunitare ootavad, et toimuda saaks üks meeldejäävamaid pidusid.

Foto: Klubi Teater

Uus aasiapärane pidu Chinatown toimub Klubis Teater juba sel laupäeval! Rohkem infot peo kohta leiab Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles