PÖFFi filme näeb Estonian Airi lennukite pardal

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi Boeing 737 (Sinilind).
Estonian Airi Boeing 737 (Sinilind). Foto: Margus Ansu

Järgmisel laupäeval, 4. detsembril avaneb filmisõpradele erakordne võimalus nautida Pimedate Ööde filmifestivali raames linastuvaid ekraaniteoseid Estonian Airi lennukite pardal.

Estonian Airi PR-direktori Ilona Eskelineni teatel pargitakse 4. detsembril algusega kell 20 Tallinna lennujaama neli Estonian Airi Boeingut, mis muudetakse kinosaalideks ainult üheks jõulukuu õhtuks.

Estonian Airi lennukites linastub kahe tunni jooksul kolm filmi: Suurbritannia ja Prantsusmaa koostöös valminud draama “Illusionist”, Prantsusmaa ja Hispaania põnevusfilm “Kong 211” ning Saksa režissööri teos “Võõras”.

Vastavalt nõudlusele näidatakse kahes lennukis üheaegselt sama filmi.

Eskelineni teatel kulgeb ettevalmistus kinoelamuseks nagu harilik lennule minek. Lennujaamas tuleb olla kohal piisava ajavaruga, et läbida check-in ja turvakontroll. Seejärel võib sättida end isikliku pardakaardiga lennukisse filmi nautima. Kindlasti tuleb kaasa võtta pass või ID-kaart, sest isikut tõendava dokumendita kinokülastajaid lennukisse ei lubata.

“Kinosaalides” on vastavalt lennukitüübile 118-142 istekohta, mis on varustatud kolme suure LCD-ekraaniga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles