MOFFi filmiprogramm linastub Solarises

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zetode kontserti filmiv mobiiltelefon.
Zetode kontserti filmiv mobiiltelefon. Foto: RAIGO PAJULA/PM/SCANPIX BALTICS

Nokia mobiilifilmide festivalile “MOFF 2010” esitati kokku 57 filmi, mida saab vaadata Tallinna Solarise keskuse EMT/Nokia poes ja festivali kodulehel internetis.

MOFFi juhi Maria Pleesi teatel linastuvad filmid Solarise EMT/Nokia poes igal õhtul kell 20. “Sel aastal esitati festivalile palju huvitavate ideede ja teostusega filme, mida kindlasti on mõnusam vaadata suurel ekraanil kui ainult internetis,” märkis Plees.

Kõigist festivalile esitatud filmidest, olenemata kategooriast, valib eelžürii välja 10 filmi, mis kandideerivad “Parim mobiilifilm 2010” auhinnale, milleks on uus stiilne ja võimalusterohke nutitelefon Nokia N8 ning TLÜ Balti filmi- ja meediakooli kõige populaarsem koolitus “Tee film 4 päevaga!”.

Nokia mobiilifilmide festival MOFF on PÖFFi alafestival, mis toimub juba neljandat korda. Festival on veebipõhine, seega mobiilifilme saavad kõik esitada, vaadata ja oma lemmikutele hääli anda virtuaalses MOFFi kinosaalis www.moff.ee.

Parim film selgub nii žürii arvamuse põhjal kui ka kogutud näitamiste arvu alusel, mis suudeti piiratud ajavahemiku jooksul youtube.com keskkonnas saavutada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles