Dokumentaalfilm kõmulisest youtuberist HDTanelist: kas jääb lapsemeelseks või on hakkama saanud julgustükiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Youtuber HDTanel
Youtuber HDTanel Foto: ERR

Kolmapäeval kell 22:40 linastub ETV-s Eesti Lood dokumentaalfilm Eesti ühest kõmulisemast youtuberist HDTanelist. 

Milline on «youtuberi» elu, millised on tema unistused ja miks on 30-aastane noormees endale valinud sellise ameti? Kas ta jääb kogu eluks lapsemeelseks või on ta hakkama saanud tõelise julgustükiga, millest paljud mõeldagi ei oska: teha oma unistuste tööd? Filmi režissöörid on Maria Kivirand ja Robi Uppin, tootja Black Plastic Media Productions.

Foto: ERR

«Meie peategelane HDTanel on üks populaarsemaid youtubereid ja streamereid Eestis ja teda jälgiva tuhanded noored igapäevaselt oma arvuti vahendusel. Arvuti taga videomängude mängimine ei tundu tegelikult päris elukutse või amet. Ometi teenivad paljud mängurid väismaal miljoneid eurosid aastas, nende tegevusi jälgivad kümned miljardid silmapaarid ning nad naudivad popstaarilikke eluviise ja kuulsust. Meie uurime, milline on Eesti youtuberi elu,» selgitab režissöör Maria Kivirand.

Foto: ERR

Eesti Lood on dokumentaalfilmide projekt, mille raames valmib igal aastal 12 pooletunnist dokumentaalfilmi. Filmid keskenduvad inimestele ja aktuaalsetele teemadele tänapäeva Eesti ühiskonnas. Filmide tootmist rahastavad Eesti Rahvusringhääling, Eesti Filmi Instituut ja Eesti Kultuurkapital.

Foto: ERR

Dokumentaalfilm «Mängur» on eetris kolmapäeval 13. jaanuar kell 22.40 ETV-s ja kordusena neljapäeval kell 14:30

Režissöörid: Maria Kivirand ja Robi Uppin

Operaator: Robi Uppin

Montaaž: Kaisa Pitsi, Maria Kivirand

Muusika ja helirežissöör: Robi Uppin

Produtsent: Maria Kivirand

Tootja: Black Plastic Media Productions

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles