Üks selle kümnendi suurimaid stand-up komöödia hitte varsti Tallinnas naissugu ülistamas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
UK naiskoomik Luisa Omielan
UK naiskoomik Luisa Omielan Foto: promo

11. veebruaril kell 20:00 jõuab Comedy Estonia ja Apollo Kino Solaris koostöös Tallinnasse Apollo Kino Solarise saali UK armastatuima naiskoomiku Luisa Omielani show «Am I Right Ladies?!».

2013. aastal nägi Eesti publik Luisa’t Kino Sõpruses show’ga «What Would Beyoncé Do?!». Kolm aastat hiljem, olles vahepeal saavutanud rahvusvahelise tunnustuse ja jõudes Londoni top 1000 mõjukaima persooni hulka, on Luisa tagasi Tallinnas oma uue menu-hitiga «Am I Right Ladies?!».

Tegemist on unikaalse stand-up etendusega, mida võiks kirjeldada kui «pidu koos naljadega». Luisa huumor on võimas manifest naiseks olemisele. Ülemeelik feel-good meelelahutus, mis on otsast lõpuni naissugu ülistav ning räägib peamiselt sellest, kuidas ennast armastada.

«Am I right Ladies?!» on feminism lõbusas ja särtsakas kastmes.

Luisa Omielan endast: «Ma olen kolmkümmend kolm ja vallaline. Mu elu armastus on mu ema, aga ta on ka parim. Minu «lasteks» on Hiina toit ja Cosmopolitanid ning kogu minu sissetulek kulub nende peale. Oma esimese päris lapse nimeks panen ma Herakles.»

Õhtu juhatavad sisse Comedy Estonia koomikud Louis Zezeran ja Karl-Alari Varma. Etendus on kahes osas koos vaheajaga. Etendus on inglise keeles ning mitte soovitav alla 16-aastastele. Piletid müügil Apollo Kino Solarises ja Piletilevis.

Üritus Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles