Disney On Ice toob juba järgmisel kuul kogu pere lemmikud Elsa, Anna ja Olafi Tallinnasse uisutama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Disney On Ice jää-show
Disney On Ice jää-show Foto: promo

Juba vähem kui kuu aja pärast, 11. veebruaril, esietendub Saku Suurhallis maagilise juubelituuri raames Disney On Ice uus jää-show. Imeilusat etendust mängitakse Tallinnas vaid viis korda 11.-14. veebruaril, piletid on müügil Piletilevis.

Disney juubelituuri jääetendus viib reisima viimaste aegade edukaimast joonisfilmist «Lumekuninganna ja igavene talv» pärit Arendelle’i kuningriiki koos lastele armsate tegelaste Elsa, Anna ja Olafiga ning ühiselt külastatakse ka maagilisi paiku, mis on tuttavad filmidest Lõvikuningas, Peeter Paan ja Väike Merineitsi. Tegelased räägivad Tallinnas eesti keelt ning seda tuntud näitlejate häältega.

Eelnevad Tallinnas toimunud jääetendused – Disney On Ice – Fantaasiamaailmad (2014) ning Jääaeg Live! – Mammuti seiklus (2015) olid pere kõige pisemate seas äärmiselt menukad ning muljeid jagatakse omavahel siiamaani. Fantaasiamaailmu uudistamas ning Mammuti seiklusele kaasa elamas käis kokku üle 30 000 pealtvaataja.

Piletilevis on nüüd müügil ka lisapiletid kõikidele Disney On Ice juubelituuri etendustele - tegemist on Saku Suurhalli klubitooli omanike poolt välja ostmata piletitega pehmetele istekohtadele. Piiratud koguses mugavad klubitooli istekohad asuvad Saku Suurhalli 2. tasandil. Piletihinnad algavad 19 eurost.

Jää katab kogu Saku Suurhalli põranda, mis omakorda tagab suurepärase vaate ning võimaldab nautida maailmakuulsat jääetendust kõikidelt istekohtadelt. Disney tuleb Tallinnasse uue showga, mis sisaldab ka Disney On Ice kõige uuemat ja uhkemat produktsiooni «Lumekuninganna ja igavene talv» joonisfilmi ainetel.

Disney On Ice – Maagiline Juubelituur jääetenduse pikkuseks on kaks tundi (koos vaheajaga).

Etenduste ajakava:

Neljapäeval, 11. veebruaril kell 19.00  (uksed avatakse 18.00)

Reedel, 12. veebruaril kell 19.00 (uksed avatakse 18.00)

Laupäeval, 13. veebruaril kell 11.00 (uksed avatakse 10.00) ja kell 15.00 (uksed avatakse 14.00)

Pühapäeval, 14. veebruaril, kell 11.00 (uksed avatakse 10.00)

Piletid on müügil Piletilevis.

Vaata meeleolukat klippi erinevatest Disney On Ice tegelastest läbi aegade!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles