Galerii! Tulikuumal Vene uusaasta Tantsuparadiisil said silmailu Tamerlan ja Alena saatel nautida nii mehed kui naised

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 8. jaanuaril toimus klubis Hollywood linna populaarseim üritustesari Tantsuparadiis (Танцевальный Pай), kus peeti maha seekord tõeline Vene Uusaastapidu ning mille peaesinejaks oli esmakordselt Eestis esinenud Ukraina tantsmuusika duett TAMERLAN & ALENA! Lisaks ootas kõiki külalisi ees spetsiaalne aastavahetuse programm Peterburi erootiliselt show-tantsutrupilt ning laviin jaanuari pehmet lund, tants peokuuse ümber, kuldsed šampuse piisad, kingitused ja maiused, palju fantastilisi kostüüme ja täiuslik lõbu – kõik see oligi kokku tõeline vene uusaastapidu! Õhtu peavõrgutajad olid DJ Bell ja DJ Sonic.

Järgmine Tantsuparadiis toimub peale pisikest puhkust reedesel päeval, 4.märtsil klubis Hollywood (Vana-Posti 8, Tallinn), kus tähistakase koos ürituse 7.sünnipäeva ja naistepäeva ning peaüllatuseks saab olema maailma kuulus artist – DAN BALAN!

Foto: Maksim Toome

Müügis ainult 1000 piletit ja saadaval neid piiratud koguses 30protsendise soodustusega kuni 29.veebruarini kõigis Piletilevi müügipunktides või internetis.

Foto: Maksim Toome

Rohkem infot ja VIP-laudade broneerimine ametlikult kodulehelt.

Vaata galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles