Elu24 video! Eesti Laulu poolfinalist The Jingles gruuvib vanakooli roki saatel heatuju ja otsekohesuse lainel

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Laul 2016 poolfinalist The Jingles osaleb võistlusel mõnusa ja tempoka looga «Love a Little Bit», mis lausa pakatab positiivsest meeleolust! Elu24 uuris lähemalt, mis bändiga on tegemist!

The Jingles on enda sõnul grupp mahedaid muusikuid, kellele meeldib gruuvida, rokkida, mängida ja puhata. Nende muretu muusika toob südamerahu kõigile, kes seda otsivad. 

Bändi ellusuhtumine kajab ka nende loomingus, mis on väljakasvanud armastusest 60-70ndate rock-, reggae ja funk'i muusika vastu. Kombineeritult loob see throwback tundega vibratsioone uues võtmes. Vanakooli rokk on poiste sõnul endiselt moes ja neile meeldib seda mängida. "Me oleme tänapäeval sündinud ja teeme seda muusikat, mida meeldib meile ja ka teistele kuulata," pajatavad muusikut tänapäeva võtmest nende loomingus.

Foto: Erlend Štaub

Austraaliast pärit solist Jontathan ja eesti trummar Rauno leidsid mõned aastad tagasi koos mängides ühise kerguse, mis kestab senini ja on salvestatud hiljuti ilmunud debüütalbumile "Good Summertime". Duona üle maailma seigeldes ja erinevate muusikutega mängides, jõuti lõpuks tagasi Eestimaale kus liitusid Tanel Liiberg (bass) ja Hain Hoppe (kitarr). Sel sügisel loodi koos ansambel The Jingles ning astuti suur samm edasi, jõudes esimese singliga "Love a Little Bit" Eesti Laul 2016 poolfinaali.

"Love a Little Bit" räägib bändi sõnul armastusest, kokku saamisest ja koos olemisest ning kõige selle juurde kuuluvast.

Bänd leiab, et päris nii metsikud kui Winny Puhh nad pole, aga neid eristab teisest mõnus straight in the face ellusuhtumine. Tegemist on igate toredate ja lõbusate inimestega ning bänd lubab singlile ka väga vinget muusikavideot.

Foto: Erlend Štaub

Elurõõmsatena loodavad nad jõuda esimese albumi lindistamiseni tuleval kevadel, mis näeks päevavalgust vinüülina 2016. aasta suvel.

Muide, igaühel on võimalus bändiga koos muusikat teha pühapäeviti Roosikrantsi tänaval asuvas hostelis Euphoria.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles