Lauljatar Renate ning DJ ja produtsent JONVS andsid välja uue tantsupõrandate vallutaja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljatar Renate ning DJ ja produtsent JONVS andsid välja uue laulu «See On Tunne»
Lauljatar Renate ning DJ ja produtsent JONVS andsid välja uue laulu «See On Tunne» Foto: promo

Lauljatar Renate ning DJ ja produtsent JONVS andsid välja uue laulu ¢See On Tunne» ning tegu on noorte esimese koostööga. 

Renate kirjeldab laulu sündi nii: «JONVS saatis mulle erinevaid demosid, kuid kui tavaliselt kirjutan lood algusest lõpuni ise, siis tolle loo puhul saatis ta mulle tausta koos juba valmis meloodiaga. Mina muutsin seda veidike salmides ning täiustasin meloodiat refräänis ning kirjutasin laulule sõnad ehk lõppkokkuvõttes sündis laul meie mõlema osalusel.»

JONVS on DJ ja produtsent, kes hakkas musitseerima juba põhikooli ajal. Esialgu oli see talle hobiks, kuid tänaseks päevaks on see saanud tema elukutseks. Tema tuntumad lood «В.С.М.», «Konnichiwa» ja «The Sun» on kõlanud nii erinevates raadiotes, kui ka Baltimaade, Saksamaa, Inglismaa ja Venemaa klubides. Ta kuulub erinevatesse välismaa label'itesse nagu näiteks Housesession Records (Germany), Plasmapool (Germany), Fashion Music Records (Moscow, Russia), Sweet Beats (Moscow, Russia), Pop Rox Muzic (USA) ja Tackle Records (UK). JONVS jõudis 2015. aastal Eesti DJ TOP100 edetabelis kohale 27.

Renate tuntumateks lauludeks on «Stiihia», «Vajan Sind», «Kuues Meel», «Põlen Seest», «Teekond Hingeni».

«See On Tunne» on Renate esimene uus laul peale albumi «Teekond Hingeni» välja andmist 2015. aasta suvel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles