Koit Toome: gängid, jõugud ja mafiosnikud. See on minu lapsepõlv

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koit Toome Code One'i aegadel
Koit Toome Code One'i aegadel Foto: Kaader videost

Täna kell 20:00 meenutavad Kanal 2 saates «Pöörased üheksakümnendad» oma kuulsuse raju algust teismelistena karjääri alustanud Maarja-Liis Ilus, Koit Toome ja Hanna-Liina Võsa. Alaealistena ööklubides esinedes nägid nad lähedalt ka elu pahupoolt ja jääb vaid üle imestada, kuidas pääsesid toonased laps-staarid halvale teele minemisest.

Tänane saade toob rambivalgusesse 90ndate omalaadse nähtuse, kus täiskasvanutele mõeldud ööelus said uuteks tõmbenumbriteks lapseohtu Maarja-Liis Ilus ja Koit Toome. Kaamera ees meenutavad mõlemad avameelselt, millega tegelikult nad toona kokku puutusid.

Foto: Kanal 2

Naljakate seikade nagu laval saadud elektrišokk või vale taustamuusika kõrval kirjeldab Koit Toome ka toonase ööelu patust poolt, mille juurde kuulusid ärikad, löömamehed ja meelemürgid. «Gängid, jõugud ja mafiosnikud. See on minu lapsepõlv, sellega olen ma üles kasvanud.» 

Alaealiste karjääri saatis pidev vanemlik järelevalve ja nüüd paarkümmend aastat hiljem tunnistab ka Maarja, et ega ta täpselt ette kujuta, mida ta ema toona tunda võis.

«Pöörased üheksakümnendad» uus osa on Kanal 2s täna õhtul kell 20:00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles