Nimekiri inimestest, keda Ricky Gervais solvas Kuldgloobuste galal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ricky Gervais, Mel Gibson
Ricky Gervais, Mel Gibson Foto: SCANPIX

Kuldgloobuste galat juhtinud Briti koomik Ricky Gervais lõi taas laineid poliitiliselt ebakorrektsete naljadega.

Ajakiri People tõi välja nimekirja asutustest ja inimestest, keda koomik tõsiselt solvata võis.

1. Kuldgloobuste galat üle kandnud telekanal NBC

«Täiesti õige, et NBC seda auhinnagalat näitab, sest nad on täiesti erapooletud - nad on ainuke telekanal, kes ei pälvinud ühtegi nominatsiooni. Neil pole täna midagi mängus. Neil on kama.»

2. Caitlyn Jenner

«Ma olen täna viisakas. Ma olen muutunud. Muidugi mitte nii palju kui Bruce Jenner, kes on nüüd Caitlyn Jenner. Milline aasta tal on olnud! Temast sai kõigi transseksuaalsete inimeste eeskuju. Ta näitas tõelist julgust, lõhkudes piire ja hävitades stereotüüpe. Temast polnud just kasu naisautojuhtide mainele, aga eks üks inimene ei peagi kõike suutma.»

3. Ben Affleck, Matt Damon ja Jennifer Garner

«Teda tuntakse ka kui ainsamat inimest, keda Ben Affleck pole petnud. Siin on Matt Damon!»

4. Filmikompaniid üldiselt

«Üks Hollywoodi väljaanne ütles, et kui mina galat juhin, hoiavad mõned filmistaarid eemale. Hirmust, et nende üle tehakse nalja. Justkui suudaks filmistaarid hoida eemale Kuldgloobuse võitmisest, eriti, kui nende filmikompanii on selle eest juba maksnud!»

5. Jeffrey Tambor

«Milline aasta tal on olnud! Milline näitleja, milline roll! Ta peab iga päev panema selga naisteriided ja juuksed ja meigi ja lubama inimestel seda filmida. Selleks on mune vaja! Ma ei kujuta tõesti ette, kuidas ta sellega hakkama saab. Ma olen ta mune näinud - need on suured ja pikad!»

6. Jennifer Lawrence

«Jennifer Lawrence pääses uudistesse, kui ta nõudis Hollywoodi näitlejannadele võrdset palka ja pälvis kõikjal suurt toetust. Medõed ja tehasetöölised marssisid tänaval, öeldes, et kuidas kuradit peaks 25-aastane inimene kõigest 52 miljoni dollariga ära elama!»

7. Channing Tatum ja Jonah Hill

«Kui tõsiselt rääkida, siis Kuldgloobustel on tähtis kvaliteet. Selle võitmiseks pead tegema midagi imelist. Meie kaks esimest esitlejat pole sellega küll hakkama saanud. Ma ei teagi, mida nad siin teevad. Mina ei koosta külaliste nimekirja.»

8. America Ferrera ja Eva Longoria

«Nemad on kaks inimest, keda teie tulevane president Donald Trump tahab riigist välja saata.»

9. Charlie Sheen

««Joy» ja «Trainwreck». Need pole Charlie Sheeni lemmiklõbunaiste nimed.»

10. Hollywood Foreign Press Associationi president Lorenzo Soria

«Kuldgloobustel ei ole in memoriam rubriiki, et teid kõiki masendusse ajada. Selle asemel lubame Hollywood Foreign Pressi presidendil paar sõna kõneleda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles