Lugeja arvamus: strippari amet on sama lugupeetud kui iga teinegi...

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Playboy@Sugar".
"Playboy@Sugar". Foto: Allar Tiisler

Elu24s ilmunud pihtimuslugu Kreekas töötavatest eesti soost striptiisitaridest, tekitas meie lugejate seas päris palju elevust. Oli hulk inimesi, kes mõistsid stripiklubis töötavaid kaunitare. Kiitsid nende julgust ning avatust ja olid nördinud, kui kaaskodanikud striptiisitare prostituutidega ühte patta kippusid panema.

Mart L.: Selle loo põhjal olen veendunud, et keskmine strippar on kümme korda normaalsem ja sümpaatsem inimene kui keskmine Elu24 kommenteerija! 

Häbi on olla eestlane, mõeldes, mis toimub nende kommenteerijate ajudes, kes siin lauslollusi, viha ja sallimatust avaldavad. Kas kadedus, rasvumistõbi, alkoholism, impotentsus ja depressioon mõjuvad eestlaste ajudele nii laastavalt? Arvan küll, kuigi ma pole meedik.

No ei ole see strippari töö ju prostitutsioon! Iseasi (maitseasi), kellele meeldib ja kellele mitte.  Aga jutud sellest, et stripparid on prostituudid ja nende impressaario tuleks vangi panna, on tõepoolest diagnoosi väärt.

Lugesin läbi ka selle eelmise loo Eesti stripparite invasioonist Kreekasse. Studeerisin ka Eurostripi kodulehekülge. Lugupidamine Lidia, tema kolleegide ja nende  impressaario Indrek Mandre suhtes, respekt! Sest nad on ausad, julged, ettevõtlikud ja targad inimesed! Rebivad ennast masust
välja!

Indrek Mandrest on jah meedias «kõmupersoon» tehtud. Aga mees on ka tulest ja veest läbi käinud,  ning väärikalt, samas tegelikult vagur ja malbe inimene. Aga omamoodi võitleb nii enda kui teiste õiguste ja hea nime eest.

Kes kogu tema minevikku ja isikut päriselt teavad, need siin Elu 24 kommentaarides kindlasti ei plõksi, pigem muigavad, et vaene, vaene Eesti rahvas ...

Tüdrukutele seal Kreekas ja kus iganes nad Indreku abil ka ei tantsi - soovitus: Katsuge unustada see kuri ja rumal rahvas ja elage oma elu, tehke oma tööd. Tore kui millalgi soetate pered ja saate lapsed. Kindlasti see läheb nii. Õpetage neile eesti keelt ja lugege õhtuti ilusaid eesti muinasjutte.

Aga hoidke oma lapsed Eestist ja Eesti meediast eemal, et see kuri maa ja kuri rahvas (vabandan üksikute normaalsete ja sallivate inimeste ees!)  lapsepõlve ja psüühikat ära ei rikuks!

Mari: Pole ime et tüdruk Eestist ära lendas, kui siin kõik nii hukkamõistvad on. Prostituut ja striptiisitar on kaks eri isikut. Pealegi me ei ela enam kahekümnendas sajandis, võiks asjasse natuke vabamalt suhtuda.

See neiu paistab väga intelligentne olevat ning minu arvamus striptiisitaridest muutus küll paremuse suunas seda artiklit lugedes. Tahaks isegi striptiistantsu õppida, küll ainult enda tarbeks...

Arusaaja: Inimesed, te ei vaata üldse asja õiges perspektiivis! Temaga ei seksita ja teda ei tohi katsuda... Kui tal on ilus keha ja ta saab head raha, siis miks ta ei või teha striptiisi!

Võib-olla olete te lihtsalt kadedad, et too nii palju teenib ja veel ausalt, mitte ei libista kuskilt firma rahasid kõrvale. Tal on raha seega ja ta ei pea  seda laenama. Aga meil eestlastel on võlgu kõriauguni...

Õppige enne inimest tundma, siis öelge, et tal on LITS! Ta ei ole lits... Te olete ise kõik nii üksluised.Kui te teda kuskil peol kohtaksite ja te ei teaks, kes ta on ja ta teeb teiega juttu, siis kindlasti vaatate, et ohh, kena neiu, sebiks ära-või midagi taolist.

Ning mis siis saaks, kui te saaksite teada, et ta on striptiisitar? Põlgaksite loomulikult! Aga esimese hooga te seda ju ei teadnud ning kukkusite kohe sebima, MEHED!

Amet on amet, las paljastab oma keha, kui tahab, vähemalt ta teenib ausalt leiba ning on oma tööga rahul. See ei torgi ju sinu perset, et ta strippab!

Rein: Minu arust on strpippari amet sama vana ja lugupeetud kui iga teinegi. Mis see lüpsja või teiste tagant nõude koristaja ja -pesija paremad või lugupeetavamad inimesed nüüd järsku on...

Mida arvad Sina? Kas ka striptiisitar võiks oma ameti üle uhkust tunda või mitte?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles