Merlyn Uusküla esitleb laupäeval Überblingenis debüütalbumit

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merlyn Uusküla esitleb laupäeval Überblingenis debüütalbumit
Merlyn Uusküla esitleb laupäeval Überblingenis debüütalbumit Foto: Club Von Überblingen

Komeedina tantsumuusika taevasse tõusnud hinnatud Eesti lauljatar Merlyn Uusküla on äsja valmis saanud oma debüütalbumi, mida tutvustatakse erinevates ööklubides üle Eesti! Club von Überblingen on alati toonud lavale kõige säravamad Eesti artistid ja nii ka sellel korral! Laupäeval, 27.novembril annab Merlyn Club von Überblingenis täispika plaadiesitluskontserdi.
 

Merlyni hittlugudeks on kindlasti "Ihuüksi", "Vabaks lastud lind" ja Cool D-ga ilmunud ühislugu "Miks alles nüüd".

Albumi kaasprodutsent on IMTB, kes on teinud lugudele võrratud remixid, mida mängitakse klubi seinte vahel pea igal öösel!

Merlyn Uusküla kõrval astub lavale erikülalisena COOL D! Koos esitatakse ühislugu + mõned laulud Cooli enda repertuaarist!

Tantsuhitid mängib ette Dj Andi Raig

NB! 27.novembril toimub "Reisipalaviku" finaalloos, kus kõikide kohalolijate vahel, kes on ostnud novembrikuus Pisangi kokteile või shotte, loositakse välja 5000 kroonine Novatoursi reisitsekk, millega saab valida ise sihtkoha kuhu sügis-talvisest Eesti kliimast põgeneda!

Merlyn, Cool D ja päikesereis ootavad Teid laupäeval Überblingenis!

Naistele on südaööni sissepääs tasuta! Pilet 100.-

www.uberclub.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles