Kinoteatri produtsent: keegi ei tee Kaja Kallast paremini, kui ta ise

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastahitt 2015 järelpidu Club Butterflys Karl-Erik Taukari saatel. Kaja Kallas ja Maris Kõrvits
Aastahitt 2015 järelpidu Club Butterflys Karl-Erik Taukari saatel. Kaja Kallas ja Maris Kõrvits Foto: Tiit Mõtus

Kinoteatri produtsent Paul Piigi sõnul võib kõiki inimesi, ka poliitikuid, kasutada tele- või teatrilavastuses, aga üksnes siis, kui nad mängivad iseennast, nii astusidki šõus "Aastavahetus Kinoteatriga" üles poliitikud Rein Lang, Kaja Kallas, Jevgeni Ossinovski ja Mihkel Raud. 

Võtted, kus näitlejate kõrval poliitikud kaasa lõid, läksid Piigi ütlemist mööda mõnusa õhkkonnaga. "Arvan, et kõikide osalejate puhul oli ühiseks nimetajaks see, et neil on olemas huumorimeel ja nad oskavad ka iseenda üle naerda, tore, et selliseid inimesi on," rääkis produtsent Õhtulehele ning lisas, et Kallas ja Ossinovski tulid mängu seoses alkoholipoliitikaga ning nad on nende arvates ägedad poliitikud ja ilmselt oli neil tunne, et nad teeme ägedat teatrit.

Paljud poliitikud nagu Lang, Raud, Ossinovski ja Kallas tegid kaasa saates «Aastavahetus Kinoteatriga», mis oli eetris esimest korda ETV ajaloos. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles