Lugeja arvamus: striptiisitari amet pole uhkeldamist väärt!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"In bed with Playboy" Sugaris.
"In bed with Playboy" Sugaris. Foto: Allar Tiisler

Elu24s ilmunud pihtimuslugu Kreekas töötavatest eesti soost striptiisitaridest, tekitas meie lugejate seas päris palju elevust. Oli hulk inimesi, kes mõistsid stripiklubis töötavaid kaunitare ja kiitsid nende julgust ja avatust, kuid enamuse moodustasid siiski sellesse, maailma ühte vanimasse ametisse, ülimalt kriitiliselt suhtuvad kaaskodanikud.

D. V.: Kuidas on võimalik stripparist lugu pidada... Saan aru, et sa pead oma vanematest lugu, aga strippar kui selline??? Kindlasti peavad Kreeka kliendid teist rohkem lugu kui eestlased, aga  ülejäänud inimestel on kindlasti teie pärast häbi!

Liina: Noh Laura, kas peame sind hindama suure palganumbri või paljalt väänlemise järgi? Tõesti suur panus nii ühiskonda kui ka kultuuri... Made in Estonia!

To Miss Laura: Kahjuks pean ütlema et, mitte keegi ei pea lugu h****st ega stripparist, sest see, mida arvatakse ei ole lugupidamine! Väga naljakas, et mõni inimene usubki, et temast peetakse lugu sellise ala juures. Stripparid ja muud loomad, nüüd sõimake mind palju tahate, aga nii see on!!!

Minu arvamus: Mina elan Kreekas ning on kurb lugeda, kuidas kaasmaalased rikuvad Eesti mainet. Just nimelt rikuvad mainet, sest ei ole riiki, kus vaadatakse striptiisitari, nagu iga teist naist.

Kindlasti ei tunne Kreeka mees uhkust sellise naisega seltskonnas aja veetmisest, seda kohe kindlasti mitte! Kreeka saared ja Ateena on täis naisi Venemaalt, Rumeeniast, Bulgaariast, kes talvekuudel ning ka aastaringselt töötavad baarides, kus peab naine joogi eest, mis mees ostab, mehega aega veetma, temaga jutustama jne.

Ka striptiisiklubid on täis neidsamu «odavaid» naisi. Ega pole siis ime, et Kreeka mehed lähevad päikese ja suve saabudes kihku täis ning arvavad, et blondipäised ning ka mitte turistid «ülevaltpoolt» on lihtsalt kerge saak veeta öö rannaliival.

6500-eurone palk ei ole vaid kindlasti hõõrutamise eest, see on ka enda keha müümise ja lõbutsemise eest meestega väljaspool klubi. Kahju, et ka eesti tütarlapsed ei oska oma peaga midagi peale hakata. Nad ei saa aru, et mees tahab eelkõige tarka ja haritud naist ja eelkõige just ka laitmatu maine ja minevikuga naist.

KUI OLED STRIPTIISITAR, ÄRA VÄLGUTA ENNAST ESILEHTEDEL, SEST SEE, MIS SA TEED, EI OLE UHKELDAMIST VÄÄRT!

Mida arvad Sina? Kas ka striptiisitar võiks oma ameti üle uhkust tunda või mitte?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles