Treiler: FOX kanalile jõuab uus menukas põnevussari «Varjukülg»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seriaal «Varjukülg»
Seriaal «Varjukülg» Foto: FOX International Channels Estonia

Sügisel Ameerika Ühendriikides esilinastunud ja kriitikutelt positiivset vastukaja saanud põnevussari «Varjukülg» (Blindspot) jõuab teisipäeval ka Eestisse. Hooaja parimaks uueks sarjaks nimetatud seriaal esilinastub Eestis 12. jaanuaril kell 22.00 FOX kanalil.

FOX International Channels Baltimaade turundus- ja kommunikatsioonijuhi Sille Ruusi sõnul ennustatakse sarjale suurt tulevikku.

«Avaepisoodi vaatas rohkem kui 15 miljonit inimest üle maailma ning vaatajanumbrid on siiani püsinud kõrged. Ühendriikides on saanud see häid reitinguid ja sooja vastukaja osaliseks, seetõttu loodame, et sari pakub vaatamisrõõmu ka eesti publikule,» kommenteeris Ruus.

Sari räägib karmistunud FBI agendist Kurt Wellerist (Sullivan Stapleton), kes tõmmatakse salapärasesse vandenõusse, kui Times Square’ilt leitakse alasti naine Jane Doe (Jaimie Alexander), kelle keha on kaetud kummaliste tätoveeringutega, millest üks on Welleri nimi naise seljal.

Mõistatuse lahendamise teeb keerulisemaks ka see, et Jane ei mäleta oma eelnevast elust midagi, kuigi tema lihasmälu ja suurepärased refleksid reedavad, et tegemist on kogenud võitlejaga. Üsna pea mõistavad agendid, et iga tätoveering Jane’i nahal on juhtnöör, mis aitab lahendada järgmist kuritegu.

Uus menusari «Varjukülg» (Blindspot) on eetris teisipäeviti algusega kell 22.00 FOX kanalil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles