Vampiiritapja Buffyst tehakse film

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telesarja Kondid osatäitjad Emily Deschanel ja David Boreanaz
Telesarja Kondid osatäitjad Emily Deschanel ja David Boreanaz Foto: SCANPIX

Uudised Hollywoodist kõnelevad, et ülimenuka sajandivahetuse TV-seriaali «Vanpiiritapja Buffy» põhjal hakatakse tegema filmi, mis peaks linastuma aastal 2012.

 

TV-seriaal, mida toodeti aastatel 1997-2003, räägib teismelisest neiust nimega Buffy Summers, kes tegeleb ühiskondlikus korras elavate surnute nottimisega. Seriaali peaosa mängis Sarah Michelle Geller (33).

Lisaks temale said sarjast tuule tiibadesse näitlejad David Boreanaz (telesari «Kondid») ja Alyson Hannigan («American Pie 2»).

Nagu kirjutab Sydney Morning Herald, usuvad projekti produtsendid, et filmil oleks suur osa publikut juba olemas just nende samade teleseriaali vaadanute näol, kes ootavad oma meelistegelasi suurele ekraanile.

Samuti leiavad produtsendid, et «Vampiiritapja Buffy» oli vampiiri-teema käsitlejana teerajajaks «Videviku»-saaga praegusele menule.

Produtsent Charles Roven Atlas Entertainmentist ütles: «Laskumata detailidesse, saan öelda, et kui vaataja ei kohta filmis seda keskkoolineiust kangelast, keda ta mäletab, on peategelane siiski sama teravmeelne, sitke ja seksikas.»

Produtsendi sõnul saab film olema Buffy tegelaskuju «taaskuvandamine» (i. k re-imagining).

Teada on, et filmi stsenaariumi kirjutab näitlejanna Whit Anderson, ehk siis mitte Joss Whedon, kes kirjutas stsenaariumi teleseriaalile. Whedon kirjutas stsenaariumi ka 1992. aastal valminud B-kategooria filmile Buffyst, mille peaosas mängis Kristy Swanson.

Uue filmi peaosalisi pole veel välja kuulutatud, kuigi käivad jutud, et kaalumisel oli Disney filmis «Keskkoolimuusikal» säranud Vanessa Hudgens (21), kirjutab celebrific.com.

Väidetavalt peljanud Hudgens, et praegu, kui «Videviku»-saaga on ülipopp, poleks «Buffyl» erilist väljavaadet, ning Kristen Stewarti ja Robert Pattinsoni tasemele poleks võimalik selle filmiga võimalik jõuda.

Samuti viitab artikkel, et kaalutud on ka Sarah Michelle Gelleri kutsumist peaossa, kuid praegu ja lähiajal on filmitiim peosalise küsimuse kõrvale tõstnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles