Riigikogu liige Maire Aunaste on Toompeal hädas liiga soojade tööruumidega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maire Aunaste
Maire Aunaste Foto: Liis Treimann / Postimees

Poliitikasse suundunud tuntud saatejuht ja praegune riigikogu liige Maire Aunaste on hädas Toompea tööruumide temperatuuriga, nimelt on need liiga soojad! Hädavalangu postitas staar oma Facebooki kontole. Lisatud muutmata kujul!

«Pakkisin terve hommikupooliku asju. Noh et alates allergiatablettiidest kuni punase hommikumantlini midagi maha ei jàáks...(marilyn kerro ûtles mulle juba 2 aastat tagasi, et varsti ma jáàvat pimedaks...Tàna ma kuidagi veel oma IPhone S -ekraani nàen, kuigi teen tihti kirjutamises vigu..) Nagu paljud teavad, elan sellises 7-8 kraadises temperatuuris talvekuudel. Otsustasin nendel väga kûlmadel ilmadel Toompeale oma kabinetti kolida. Kolisingi. Aga vastu sama päeva ôhtut , kui olin umbes 26- kraadist kuuma välja kannatanud mitu tundi, sôitsin koju tagasi. Matsirahvas siiski ei suuda liiga soojas elada ...Nùùd, pluss 8 kraadises toas kùgelemises- sulejopp seljas ja kindad käes!-tunnen end jàlle hästi..»

Kas tõesti on 26 soojakraadi eestlase jaoks liiga palav?

Pakkisin terve hommikupooliku asju. Noh et alates allergiatablettiidest kuni punase hommikumantlini midagi maha ei jàá...

Posted by Maire Aunaste on Thursday, 7 January 2016
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles