Konkursile Bändomaania 2016 demode esitamine lõppeb teisipäeval

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus toimuva konkursi (varem nimetusega Proovikas) 2007. aasta võitja Bedwetters
Pärnus toimuva konkursi (varem nimetusega Proovikas) 2007. aasta võitja Bedwetters Foto: Kaarel Tigas

Mõned muudatused läbinud Pärnu linna ja maakonna noortebändide konkurss Bändomaania 2016 ootab demosid. Osalemiseks tuleb bändi loomingut tutvustavad demod esitada hiljemalt teisipäeval 12. jaanuaril.

Bändomaaniale on oodatud osalema kõik bändid:

a) kelle tegutsemise ja/või proovitegemise kohaks on Pärnu linn või maakond

b) bänd esitab omaloomingut

c) bändi liikmed ei ole vanemad kui 25 aastat

Konkurss toimub kahes voorus:

a) demovoor

b) lõppkonkurss

Foto: Andres G. Adamson

Demod võib esitada CD-l või saata link e-mailile: bandomaania@gmail.com. CD-d tuua Pärnu Kontserdibüroosse (Nikolai 3, Pärnu) NB! Demol peab olema kaasas ka bändi tutvustav informatsioon (tegutsemisaeg ja -koht, liikmed, toimiv kontakt - telefon ja e-mail).

Finaal toimub taas teatri Küünis, uuendusena pääseb finaali vähem bände

Foto: Andres G. Adamson

Pärnu noortebändide konkursi 11. finaalkontsert toimub 21.02.2016 algusega 17.00 ning asukohaks taas Endla teatri Küün. Teatris toimus sündmuse finaal viimati 3 aastat tagasi. Finaali pääseb tavapärase 10 koosseisu asemel sellel aastal 5 bändi.

«Muudatuse lõppvooru pääsevate bändide arvus tingis eelkõige soov muuta pääs Bändomaaniale atraktiivsemaks. Seetõttu ootame, et juba konkursile laekuvate demode kvaliteet koos bändide enesetutvustuse ja hiljem esinemise ja enesereklaamiga on märgatavalt tõusnud. Pärnus tehakse head muusikat, selles pole mingit kahtlust kuid vajame bände, kes on silmatorkavalt head,» selgitas konkursi projektijuht Risto Tamm.

Foto: Andres G. Adamson

Bändomaania on Pärnu linna ja maakonna noortebändide konkurss, mille algus jääb aastasse 2006. Tollel aastal alustas Pärnu Kontserdibüroo ja PVX Muusik koostöö tulemusena konkurss Proovikas. 2011. aastast korraldab konkurssi MTÜ Pärnu Kontserdibüroo uue nime Bändomaania all. 

Proovikast/Bändomaaniast osa võtnud ning tuult tiibadesse saanud: Bedwetters, The Blinking Lights, Sibyl Vane, Facelift Deer, The Boondocks jne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles