Treiler: «Klipijaht» toob ekraanile Kalmeti, Toompere jr, Piusi ja ohtralt staare

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Klipijaht», esimene saade ja Laura Remmel
«Klipijaht», esimene saade ja Laura Remmel Foto: Marion Pettai / Kanal 2

Täna õhtul kell 20:00 jõuab taas Kanal 2 ekraanile kaasahaarav telemäng «Klipijaht», kus uuendusena löövad püsimängijatena kaasa noored tippnäitlejad Henrik Kalmet, Hendrik Toompere jr., Priit Pius ja Tõnis Niinemets.

Uued klipid, uued naljad ja värsked tegijad – selline saab olema «Klipijahi» teine hooaeg. Ette võetakse kõige naljakamad, uskumatumad ja pöörasemad videod internetiavarustest. Hoogsas võistluses pannakse proovile nii võistkondade nutikus, fantaasia kui ka kehakeel.

Foto: Marion Pettai / Kanal 2

Sel hooajal hakkavad omavahel rinda pistma noored säravad humoristid Henrik Kalmet, Hendrik Toompere jr., Priit Pius ja Tõnis Niinemets. Neile tõttavad appi värvikad külalisvõistlejad, kes igas saates vahetuvad. Vägesid juhib saatejuht Jüri Tiidus.

Hooaja avasaates lähevad oma meeskonadega vastamisi lauljad Jüri Pootsmann ja Laura Remmel. Edaspidi toob telemäng stuudiosse võistlema ka näiteks näitleja Mart Müürisepa, «Terminaatori» solisti Jaagup Kreemi, muusikud Ivo ja Robert Linna, näitlejast raadiohääle Kristel Aaslaidi, lauljad Koit Toome, Ott Lepland, Hanna-Liina Võsa, Daniel Levi, Lauri Liivi, Teele Viira, Brigita Murutar jpt.

Foto: Marion Pettai / Kanal 2

«Klipijahi» esimene osa on Kanal 2s juba täna õhtul kell 20:00.

Huumoriga jätkab Kanal 2 ka peale «Klipijahi» avaosa. Kell 21:00 jõuab ekraanile menukas sketšisaade «Heeringa nõuanded» ja kell 22:00 tele-esilinastub Kanal 2s hittkomööda «Ted»!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles