America Ferrera: Spears ja Lohan, minge tööle!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Inetu Betty» staar, 23-aastane America Ferrera tuli, nägi ja võitis – veel aasta eest polnud USA tele- ja kinotööstus noorukesest näitlejatarist midagi kuulnud.
«Inetu Betty» staar, 23-aastane America Ferrera tuli, nägi ja võitis – veel aasta eest polnud USA tele- ja kinotööstus noorukesest näitlejatarist midagi kuulnud. Foto: Reuters / Scanpix

Telesarja «Inetu Betty» staar America Ferrera soovitab Spearsil ja Lohanil tööle minna.

 

Britney Spears ja Lindsay Lohan satuksid märksa harvemini probleemidesse, kui nad veedaksid rohkem aega tööd tehes, arvab Ferrera.

Emmy-võitjast näitelejatar tunnistab, et noored pidutsemishimulised popstaarid panevad teda jahmatama, sest ta on alati liiga väsinud, et ööklubidesse pidutsema minna ning tema arvates tuleks Spearsile ja Lohanile kasuks vähem seltskonnaelule ja rohkem tööle keskendumine, vahendab Femalefirst.

«Minu nõuanne kõigile, kes liiga suurtesse jamadesse satuvad, on: «Hangi endale töö!». Ma ei satu sekeldustesse, sest ma töötan kogu aeg. Mul on liiga palju tegemist oma tööle keskendumisega, et minna välja pidutsema,» ütles Ferrera.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles