Kaua võib või lõpuks ometi? Järjekordne maailmalõpuennustus pakub lõpuks alanud aastat

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Juba tuhandeid aastaid on inimkond oodanud maailmalõppu ning on sadu prohveteid, kes on välja pakkunud, millal see aset leida võib.

Sotsiaalmeedias spekuleeritakse nüüd, et Kolmas maailmasõda juba käib ning selle käigus pannakse tuumapommid plahvatama. Samuti on mitu Maad ohustavat asteroidi, mis võivad nii inimkonna kui ka teised eluvormid hävitada.

Vandenõuteoreetikud ei välista, et Suur Hadronite Põrgataja on tekitanud hiiglasliku musta augu, mis kõik endasse imeb.

Youtube`i on pandud mitu ennustajate videot, mille kohaselt võivad Maa hävitada kõik nimetatud.

Seega ei tasu eriti uusaastalubadustest kinni pidada, sest kes teab.......

Maailmalõpuks on ennustatud 14. veebruari 2016, kuid ka 6. juunit 2016, mil antikiristusest USA president Barack Obama käivitab hävinguprotsessi, mida ei saa enam peatada.

USA kosmoseagentuur NASA hoiatas juba 2011. aastal, et 2016. aastal vahetavad Maa poolused asukohta, päikesekiirgus nõrgeneb ja see toob kaasa hävingu.

Internetioraakel David Montaigne on veendunud, et Obama on antikristus, kes on meie planeedile kehastunud vaid selleks, et see hävitada. Sellele olevat piiblis viited.

«Antikristus on Babüloni kuningas ja tänapäeva Babülon USA. Barack Obama on impeeriumi eesotsas ning piiblis kirjeldatu vastab tema omadustele ja tegevusele,» teatas Montaigne.

Jägmine stsenaarium:16. mail 2016 tabab asteroid Maad, käivitades liikide väljasuremise ja tsivilisatsiooni hävingu. Kuna keegi ei kontrolli enam teaduskatseid, siis neelab teadlaste loodud kunstlik must auk meie planeedi. Kas see juhtub ka Kuuga, ei ole kuskil mainitud.

Youtube`is esineva pastori Ricardo Salazari arvates saabub maailmalõpp 25. oktoobril, kui mitu ülemaailmset negatiivset olukorda tekitavad doominoefekti.

Salazari sõnul olevat jumal talle teatanud, et inimkond ei ole varasemast õppust võtnud ning ta tahab luua uue inimese ja maailma ehk alustada puhtalt lehekt.

Piiblis olevat kirjas, et 2016. aastal saabub Jeesus tagasi Maale ning võtab oma jüngrid kaasa, et nende elu maailmalõpust säästa.

«2016 lõpeb meile tuntud patune maailm, sest saabub Jeesus. Jeesus päästab need, keda peab selle vääriliseks ja ülejäänutele saabub lõpp,» teatasid äärmuskristlased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles