Kitarrist Brad Jurjens jätab «Tujurikkuja» kaveri pärast Eestisse tulemata

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kitarrist Brad Jurjens.
Kitarrist Brad Jurjens. Foto: Facebook

Los Angeleses resideeruv muusik Brad Jurjens on üks mitmetest staaridest, kes «Tujurikkuja» loo «Ei ole üksi ükski maa» paroodiaga enda tuju rikkuda lasi. Mees jätab seetõttu lausa Eestit külastamata. Brad postitas pahura teksti Facebooki (lisatud muutmata kujul).

«Kuradi pull ikka kuidas mingid tegelased proovivad nii v teisiti Eesti «maakatele» neid pabulasi ja muud saasta vägisi pähe määrida. Nüüd siis viimaks situti täis laul mis on paljudele püha, mulle kaasa arvatud, sest ma olin siis veel väike kui Venemaa oma väed selle laulu saatel (minu jaoks vähemalt) Eestist välja viis. Aga ma ei saa aru miks mõned mu sõbrad ja tuttavad sellises jamas kaasa lõid? Pole ju naljakas. René Vilbre ma mõtlesin ümber. Ma ei soovi Su televisioonis Eesti hümni mängida Vabariigi Aastapäeval. Pange oma asjad ja prioriteedid paika enne,» teatas staar pahuralt sotsiaalmeedias.

Kuradi pull ikka kuidas mingid tegelased proovivad nii v teisiti Eesti "maakatele" neid pabulasi ja muud saasta vägisi p...

Posted by Brad Jurjens on Sunday, 26 July 2015
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles