Vaata ja imesta! Mitmekülgne naine Carmen Pritson-Tamme peab kirikus jutlust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Krista ja Carmen - patuste palveränd»: Carmen Pritson-Tamme peab kirikus jutlust
«Krista ja Carmen - patuste palveränd»: Carmen Pritson-Tamme peab kirikus jutlust Foto: Kanal 2

Täna kell 21:00 näeb Kanal 2 lõbusas rännusaates «Krista ja Carmen – patuste palveränd», kuidas paaripäevase matkamise tulemusena on Carmen Pritson-Tamme valmis juba kirikus kõnet pidama.

Palju ei jää puudu, et Krista Lensini ja Carmen Pritson-Tamme edukalt alanud palveränd kiire lõpu leiaks, sest kaduma on läinud matkaseltskonna kotid.

Foto: Kanal 2

Mis juhtub rändajatega aga siis, kui süütu veiniõhtu väljub kontrolli alt ja ees ootavad vallutamist kõrged mägiteed? Carmenile meeldib väga magus. Krista püüab Carmenit ohjes hoida ja esitab talle ultimaatumi – kui magusat sööd, siis pead poolpaljalt ringi jooksma. Kas selline kokkulepe paneb Carmeni hõrgutistest loobuma?

Tänases saates saab tõeks ka Carmeni ema hoiatus, et lisaks magusale on tütar ka adrenaliinisõltlane. Mis muidu ajaks naise kirikusse ingliskeelset jutlust pidama?

«Krista ja Carmen - patuste palveränd» uus osa juba täna õhtul Kanal 2s kell 21:00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles