Täna ja homme saab registreeruda Euroopa Saunamaratonile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2015. aasta saunamaraton
2015. aasta saunamaraton Foto: Otepää vallavalitsus

6.veebruaril 2016 viiakse Talvepealinnas Otepääl läbi Euroopa Saunamaratoni. Registreerimine toimub  6. - 7. jaanuaril 2016 e-posti teel saun@otepaa.ee

Registreerimisel tuleb kirja panna võistkonna nimi ning osalejate ees- ja perekonnanimi, kontakttelefon ja e-post. Võistkonna nime hiljem muuta ei saa.

Saunamaratonile registreeritakse kuni 800 osalejat.  Peaauhinnaks on OÜ Lemmikmehe poolt saunatünn. Ainult naistest koosnevale võistkonnale on ka sellel aastal eriauhinnad – pesupalid, mille paneb välja samuti Lemmikmees OÜ.

Järjekorras juba seitsmenda Euroopa Saunamaratoni start on 6.veebruaril kell 12.00 Kääriku Spordikeskuses ja finiš on avatud samas kella 17.30ni. Seal toimub ka kokkuvõtete tegemine ja autasustamine.

«Sellel aastal toimub pärast autasustamist Euroopa Saunamaratoni afterparty ansambli Regatt saatel. Seega tasub laupäeva õhtul Otepääle pikemaks ajaks jääda ja nautida talvepealinna võlusid,» lausus Sirje Ginter, Otepää kultuurijuht ja Euroopa Saunamaratoni peakorraldaja.

Saunamaratonil osalev võistkond peab olema neljaliikmeline. Võistkond saab stardipaigas saunade orienteerumiskaardi ja saunakaardi, kuhu tuleb saada saunaomanike kinnitused saunaskäigu kohta. Kõigil võistkonna liikmetel tuleb saunalaval leili võtta vähemalt 3 minutit.

Lisaboonust (aja vähendamine) annab saunalistele jääaukude, kümblustünnide ja muu saunaomanike poolt välja pakutud atraktsioonides ja meelelahutuses osalemine. Lühima ajaga kõik saunad, jääaugud ja tünnid läbinud võistkond on võitja. Finišisse jõudes tagastatakse saunakaart. Saunamaratonist osavõtmiseks on vajalik oma transpordi olemasolu. Saunalised kinnitavad oma allkirjaga, et nende tervis lubab saunatada.

Kaugemalt tulnud saunalistele teevad Otepää piirkonna majutusasutused Karupesa hotell, Sangaste loss ja Sokka Puhkekeskus sooduspakkumisi.

Saunamaratoni korraldavad Otepää Kultuurikeskus, Otepää Vallavalitsus ning Otepää piirkonna saunaomanikud. Toetavad kõik osalevad saunaomanikud ja Otepää vald. 2016. aastal tähistab Otepää esmamainimise 900. aastapäeva.

Euroopa Saunamaraton on üks Otepää 900. aastapäeva üritusi.

NB! Tutvu kindlasti ka võistluste reeglitega! Ürituse korralduses võib tulla ette muudatusi, jälgige infot Otepää valla kodulehelt otepaa.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles