Juba sel laupäeval! Pidudesari Öötöö tähistab oma 10. sünnipäeva võimsa peoga

Irene Tambek
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pressimaterjalid
Pressimaterjalid Foto: Öötöö

Sel laupäeval tähistab oma 10. sünnipäeva üritustesari Öötöö. Võimas pidu toimub klubis Sinilind, külalistele mängivad muusikat erinevad DJ-d ja lavale astub Öötöö sünnipäevabänd.

Foto: Öötöö

Öötöö resident-DJ-d on inimesi tantsutanud juba terve dekaadi. Tähistamaks ümmarguse numbri täitumist korraldatakse sel laupäeval, 9. jaanuaril, kontsertklubis Sinilind suur sünnipäevapidu, kus näeb DJ-puldi taha hulgaliselt linna parimaid plaadikeerutajaid ning lavalaudadele astub ka Öötöö sünnipäevabänd. Bändi kuuluvad Pille-Riin Karro, Anneliis Kits, DJ TSR, trummidel Jon Mikiver ja klahvpillidel DJ MVP.

“Kümme aastat on pikk aeg ning väärib kahtlemata tähistamist,” sõnab üks Öötöö alustaladest, Kalev Rundu ehk DJ TSR. “Kutsusime külla põhimõtteliselt kõik oma lemmik-DJ-d ning spetsiaalselt selle ürituse jaoks tuleb kokku Öötöö sünnipäevabänd.”

Nimekiri laupäeval muusikat mängivatest DJ-dest on tõeliselt muljetavaldav:

Dr. PhilGood & Muudu (Gram-Of-Fun)

Jeffy Diamond & Leiner (The Lab)

Jon (Goose Is Loose)

Karl (GüüTTeÖö)

Liisi Voolaid (The Day Playlist)

Mark Slavin & Emil Gens (Disko Munad/Maja)

Mattias Naan (Kaabel, R2)

Mihkel Sirelpuu (Sämpler)

MVP & Anton Must (Flavours)

Paul Oja (Check One Two, R2)

Sander Mölder & Peeter Ehala (Tiks)

TBOY (Dopehki)

Qba, To-Sha & L.Eazy (Tjuun In, R2)

+ loomulikult Öötöö DJ-d:

TSR

JaanJaago

Kaspar Leivo

Visuaalide eest hoolitseb VJ Teng.

Uksed avatakse Sinilinnus kell 23.00, pilet maksab enne südaööd Facebooki ürituse külalistenimekirjas olijaile 5€, hiljem juba €8.

Foto: Öötöö
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles