14-aastane tüdruk süüdistab Tygat netiahistamises

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
14-aastane Molly O'Malia ja advokaat Gloria Allred
14-aastane Molly O'Malia ja advokaat Gloria Allred Foto: SCANPIX

Kylie Jenneri poiss-sõber Tyga võttis väidetavalt sotsiaalmeedia kaudu korduvalt ühendust teismelise tüdukuga.

14-aastase Molly O'Malia sõnul tundis ta end ebamugavalt, kui 25-aastane Tyga temaga korduvalt videovestlust alustada proovis.

Ajakiri OK avaldas vestlusest ülesvõtteid, mistõttu otsustas Molly esmaspäeval pressikonverentsi anda. Tüdruku kõrval oli staaradvokaat Gloria Allred.

«Ehkki OK udustas mu näo ja ei kasutanud mu nime, tundsid paljud mind ära. Selle loo ja pildi tõttu sain negatiivset tähelepanu ja mitte ainult oma osariigist, vaid kõikjalt. Ma ei vääri selle foto tõttu saadud negatiivset tähelepanu,» rääkis tüdruk pisarsilmil.

«Ma poleks eales lubanud ühelgi ajakirjal neid pilte kasutada. Ma kõnelen täna avalikult, sest ei taha, et midagi sellist mõne teise noore tüdrukuga juhtuks,» lisas ta.

Lauljaks saada unistaval Mollyl on oma privaatsel Instagrami kontol ligi 50 000 jälgijat. 

Advokaadi sõnul näitas ajakiri OK tema klienti halvas valguses ja kasutas ära alaealist.

Tyga andis aga advokaadi vahendusel teada, et süüdistus ahistamisest on alusetu ja teda huvitas vaid tüdruku muusikaline talent.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles