Kadri Simsoni elu keerulisimad hetked on lõppenud krahhiga: minu abielulahutus on ere näide

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
„Kuidas kasvatada eestimaalaste sissetulekut?“ KUMUs. Esinesid eesti poliitikud, majandusteadlased ning ettevõtjad.
Kadri Simson
„Kuidas kasvatada eestimaalaste sissetulekut?“ KUMUs. Esinesid eesti poliitikud, majandusteadlased ning ettevõtjad. Kadri Simson Foto: Viktor Burkivski

Anne & Stiili jaanuarikuu kaanepersoon Kadri Simson tunnistas pikas intervjuus ajakirjale, et tema elu kõige keerulisemad hetked pole olnud seotud poliitikaga.

Keerulised ajad on kuulsa poliitiku Kadri Simsoni sõnul olnud need, mil ta on üle töötanud, pole osanud hoida ennast ega suhteid lähedastega, valinud elutempo, millega kaua vastu ei pea.

Foto: Jelena Rudi

«Muidugi on see lõppenud krahhiga – minu abielulahutus on ere näide. Õnneks on kõik kallid inimesed minu ümber alles. Isegi eksiga (Eesti Päevalehe ajakirjanik Priit Simson – toim) saan hästi läbi, kui vahel kohtume. Meie vahel ei ole mingit kibedust, nii lihtsalt läks,» rääkis Kadri avameelselt Anne & Stiilile.

Vaata ka ägedaid fotosid, mille jaoks poliitik ajakirjale poseeris!

Working with Kadri SimsonKrõõt Tarkmeel PhotographyStyle: Anu LensmentMake up: Ellen WalgeHair: Olga Krõlova Pihl

Posted by Krõõt Tarkmeel Photography on Sunday, 3 January 2016

Extra lovely unpublished frame of Kadri SimsonKrõõt Tarkmeel PhotographyStyle: Anu LensmentMake up: Ellen WalgeHair: Olga Krõlova PihlFor Anne&Stiil

Posted by Krõõt Tarkmeel Photography on Monday, 4 January 2016
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles