Vaata: noor fotograaf tutvustab läbi kolme fotonäituse oma vaatevinklit maailmale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alates eelmise aasta 30.detsemberist on Tallinnas Katusekohvikus, baaris Ükskõik ja kohvikus Noorus üleval Jevgeni Fridmani esimene fotonäitus «VAATEVINKEL», mis toob vaatajani erinevaid fotosid läbi fotograafi maailmavaate.

Näitus «Vaatevinkel» kestab kuu aega kõigis kolmes kohas ja kõik näitusel olevad fotod on müügiks. Igat pilti on üks eksemplar, kuna originaalfailid on arvutist kustutatud. Pildid on A2 formaadis ning pildi maksumus 35 eurot.

Foto: Jevgeni Fridman

Jevgeni Fridman on hobifotograaf, kellele meeldib pildistada maailma läbi enda vaatevinkli, millest on ka inspireeritud näituse nimi.

Foto: Jevgeni Fridman

Tihti kasutab ta just vene Zeniti fotoaparaadi objektiive, et saavutada loomulik värvide pehmus. Näitus «Vaatevinkel» on esimene näitus kus on võimalik tema töid avalikult näha ning endale soetada.

Foto: Jevgeni Fridman

«Kindlasti ei jää see viimaseks näituseks. Fotoga olen tegelenud umbes 7-8 aastat, kuid viimasel ajal võtnud asja tõsisemalt käsile, soovides vaatajatega jagada oma maailmavaadet,» kutsub fotograaf töödega tutvuma.

Katusekohvik

Kohvik Noorus

Baar Ükskõik

Kontakt: jevgenifridman@gmail.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles