Shanon: oleme endale seadnud eesmärgiks, et publik tuleb saada laulma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shanon andis Butterfly lounge'is akustilise kontserdi
Shanon andis Butterfly lounge'is akustilise kontserdi Foto: Andres Raudjalg

Reedel, 08.jaanuaril toimub taaskord Tallinna klubis Teater armastatud üritustesari Teater Live Concert! Seekord üllatab klubi kõiki külastajaid bändiga Shanon, kes Teatri lavale astub sel reedel esmakordselt! Bändi täispika kontserti ajal tulevad kindlasti esitlusele kõik nende tuntuimad hitid ning õhtu muudab maitsvamaks ning lõbusamaks Oakheart!

Shanon on eestikeelset, meloodilist ja raadiosõbralikku pop/rock-muusikat mängiv kollektiiv, mis alustas tegevust Tallinnas 2007. aasta septembris ning bändi solistiks on «Eesti otsib superstaari» saatest tuntud Taavi Immato. Reedel, 08.jaanuaril kui bänd esineb klubi Teater laval oma täispika kontserdiga, tulevad kindlasti esitlusele ka kõik Shanoni tuntuimad hitid, nagu «Tuhat ja üks ööd», «Varbad liivas», «Ootan ööd» ning paljud teised.

Küsides Shanoni bändiliikmetelt milline on nende lemmikpublik saime sellise vastuse: «Meie esinemise juures on publikul alati väga suur roll, oleme endale seadnud eesmärgiks, et publik tuleb saada laulma ja see on meil ōnnestunud! Selline publik ongi meie lemmikpublik.»

Üritustesari toob klubi Teater lavale parimad Eesti artistid täispika kontsertkavaga! Juba sel reedel, esineb klubis Teater Shanon! Rohkem infot peo kohta leiad Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles