«Downton Abbey» on populaarne, kuna seal ei ole tumedanahalisi näitlejaid?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Downton Abbey» reklaamplakat
«Downton Abbey» reklaamplakat Foto: Youtube

Briti sari «Downton Abbey» on maailmas väga populaarne ning arvatakse, et selle põhjuseks on oskuslikult valitud ja tasemel näitlejad, kenad interjöörid, peredraama ning loodusvaated.

Austraalia komöödianäitleja, 81-aastase Barry Humphriesi arvates on «Downton Abbey» menu taga hoopis see, et selles puuduvad tumedanahalised näitlejad, edastab Daily Mail.

««Downton Abbey» läheb eriti peale ameeriklastele, kes naudivad seriaali ajastut. Tegemist on 20. sajandi algusega, mil Ühendkuningriigis oli veel klassikaline kõrgaadli elustiil säilinud,» leidis näitleja.

Selles sarjas siiski on üks tumedanahaline tegelane, Ameerika Ühendriikide džässmuusik Jack Ross (Gary Carr), keda näeb sarja neljanda hooaja neljas osas.

Humpriesi arvates arvestavad Briti seriaalitootjad poliitkorrektsusega, et nende toodangut maailma erinevates paikades võimalikult hästi vastu võetaks.

Kinnitamata andemetel on «Downton Abbey» suured fännid sellised staarid nagu Katy Perry, George Clooney, Sarah Jessica Parker ning isegi USA esileedi Michelle Obama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles