Fotod: Kristjan Hirmo pani end proovile kohvikus teenindajana

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti tuntud DJ ja Sky Plusi saatejuht Kristjan Hirmo üllatas esmaspäeval Viru Keskuse Café Lyoni hommikueinele tulnud kliente teenindajarollis. Tegemist oli avapäevaga 4-8. jaanuarini kestvale sotsiaalkampaaniale «Kohtle teenindajat nagu staari», mille eesmärgiks on pöörata tähelepanu teenindajate töö väärtustamisele ning teeninduskultuuri arendamise vajalikkusele Eestis.

Kuulsaid hommikusöögiteenindajaid kohtab Viru Keskuse Cafe Lyoni kohvikus 4.-8. jaanuaril igal hommikul kella 9.00-10.00.

Täna, 5. jaanuaril on Viru Keskuse Lyonis näitleja ja saate «Su nägu kõlab tuttavalt» finalist Saara Kadak, 6. jaanuaril laulja ja saatejuht COOL D, 7. jaanuaril laulja Elina Born ja 8. jaanuaril poliitik Yoko Alender.

Foto: Erlend Štaub

Eesti parimate restoranide hulka kuuluv kohvik, pagariäri ja restoran Cafe Lyon on prantsuse stiilis söögikoht, mis pakub ehedaid prantsuspäraseid saiakesi ja küpsetisi ning mitmekülgset à la carte menüüd. Lisaks leiab valikust smuutisid ja veganroogi. Populaarse kohviku-restorani peapagar on Roman Klotsihhin ja peakokk  Jürgen Lip. Viru Cafe Lyon asub Viru Keskuse Tammsaare pargi poolsel küljel, eraldi sissepääsuga otse tänavalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles