Pilk peale! Facebookis avati Ieva Ilvese lehekülg

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval 2. jaanuaril toimunud laulatusele kogunes Halliste kiriku juurde hulk uudistajaid. Paari pandi president Toomas Hendrik Ilves ja Ieva Kupce.
Laupäeval 2. jaanuaril toimunud laulatusele kogunes Halliste kiriku juurde hulk uudistajaid. Paari pandi president Toomas Hendrik Ilves ja Ieva Kupce. Foto: Marko Saarm

Sotsiaalmeedia lehel Facebook avati 2.jaanuaril president Toomas Hendrik Ilvesega abiellunud lätlanna Ieva Ilvese personaalne leht. Värskel lehel saab hetkel näha kauneid kaadreid vastabiellunutest.

«Ieva Ilves on president Toomas Hendrik Ilvese abikaasa,» seisab lühikirjelduses. Lehe info suunab edasi presidendi veebilehele, kust leiab pikema kirjelduse.

«Ieva Ilves on president Toomas Hendrik Ilvese abikaasa. Ta pühendub perele ja tööle küberjulgeoleku valdkonnas Läti kaitseministeeriumis, jagades oma elu Riia, Tallinna ja Ärma talu vahel. Vabariigi Presidendi abikaasa esinduskohustusi täidab ta juhtudel, kui tema osalemine on vajalik,» seisab veebilehel.

Ieva Ilvese tegemistega saab kursis olla SIIN.

Foto: Herkki-Erich Merila

Posted by Ieva Ilves on Monday, 4 January 2016
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles