“Loodusega koos” kampaania saab musikaalse punkti

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riho Sibul.
Riho Sibul. Foto: RMK / Loodusega koos

Sel pühapäeval, 28. novembril toimub Võrumaal Karula rahvuspargis “Loodusega koos” kampaania viimane, Eesti looduskaitse 100 aasta juubeli auks korraldatav RMK matka- ja muusikaüritus, millel teeb erikülalisena kaasa Tõnis Mägi.

RMK loodushoiu osakonna juhataja Marge Rammo teatel algab matkapäev Karula rahvuspargi külastuskeskuse juures Ähijärvel, osalejatel on võimalik tutvuda matkaradadega, teha sõitu hobuvankril ja osaleda töötubades (jõulukingid, puutööd, laastutegu jms).

Päev jätkub kontserdiga, mis toimub sel korral esimesele advendile kohaselt Sangaste kirikus. Üles astuvad Riho Sibul, Jaak Tuksam, UMA (Aleksei Saks ja Robert Jürjendal) ning külalisena Tõnis Mägi. Et kirikus on istekohtade arv piiratud, toimub seekord kaks kontserti algusaegadega kell 14 ja 16.

Matka- ja muusikasõprade jaoks on käima pandud tasuta eribussid Valgast, Võrust, Tartust, Viljandist, Pärnust ja Tallinnast, ent kohad bussides on juba broneeritud ja huvilisi oodatakse Ähijärvele ning Sangastesse oma transpordiga.

Karula rahvuspark loodi 1993. aastal eesmärgiga säilitada Lõuna-Eestile iseloomulikke metsa- ja järverikkaid kuppelmaastike ning kultuuripärandit.

Eesti looduskaitse 100 aasta juubeli auks toimunud “Loodusega koos” kampaania käigus korraldas RMK matka- ja muusikaüritusi viies Eesti rahvuspargis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles